Annonce
Navne

Ny forkvinde stammer fra Holstebro

Trine Glue Doan. Foto: Minh Glue Doan
Annonce

Dansk Vietnamesisk Forening (DVF) har fået ny forkvinde. Trine Glue Doan blev valgt på foreningens generalforsamling i september.

Med Trine får DVF en forkvinde, der har boet mange år i Vietnam, taler flydende vietnamesisk og har indgående kendskab til landets kultur, historie og samfundsforhold.

Den 44-årige Trine Glue Doan stammer fra Holstebro. Hun er student fra Holstebro Gymnasium & HF, og cand.techn.soc. fra RUC.

- Der er en meget særlig relation mellem Vietnam og Danmark. Den går langt tilbage og er i fortsat forandring. DVF har i mere end 40 år gjort en stor indsats for at fremme venskab, kulturudveksling og har gennemført gode udviklingsprojekter og indsamlinger. Jeg er utrolig glad for at være blevet valgt til at føre DVF videre og til at engagere nye medlemmer, befolkningsgrupper og virksomheder i Danmark og Vietnam - alle som har del i den særlige relation de to lande imellem, siger hun.

Trine Glue Doan har mange års erfaring fra civilsamfundet og udviklingssektoren. Hun har i mere end 15 år arbejdet med udvikling, miljø og kultur i Vietnam, og hun var i en årrække været medlem af bestyrelsen for ’The Cultural Development and Exchange Fund’ (CDEF) under den danske ambassade.

Til dagligt arbejder Trine i WWF Verdensnaturfonden, hvor hun er seniorrådgiver indenfor klima og bæredygtig finansiering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Minkfarm ramt af corona: Første i Holstebro Kommune

Holstebro

Nye politivåben?

Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce