Annonce
Ulfborg/Vemb

Ny fiskebutik åbnede dørene i Thorsminde

Ny fiskebutik på Vesthavnen i Thorsminde slog Skærtorsdag dørene op. Foto: Jan Briks

To lokale har åbnet en ny butik på Vesthavnen i Thorsminde.

Annonce

Thorsminde: Et gråkedeligt vejr havde skærtorsdag formiddag spredt sig over Thorsminde. Men sommerfugle var der massevis af i maverne på Michael Sørensen og Roald Bro, der klokken ti om formiddagen slog dørene op til en ny fiskebutik på Vesthavnen.

De to samarbejdspartnere overtog fiskeeksportlokalerne fra den tidligere ejer, der på grund af helbredsmæssige udfordringer måtte sælge forretningen videre. Den 1. oktober sidste år overtog de lokalerne og har siden kørt fiskeeksporten videre fra samme bygning.

- Men det har hele tiden været planen, at vi ville lave butik også, siger 53-årige Michael Sørensen, der gennem 30 år har pakket fisk under den gamle virksomhed.

Hverken han eller 41-årige Roald Bro har nogen erfaring med at butikssalg.

- Vi har aldrig prøvet det før, men vi håber vi da, at der er plads til to her i byen, siger Roald Bro, der tidligere har arbejdet ved Vestas som montør.

Annonce

90 procent eksport

Indtil videre har butikken kun en enkelt ansat, men det er håbet, at der med tiden bliver plads til flere, da butikken skal have åbent alle ugens dage.

For at gøre reklame for åbningen har de to nye butiksindehavere blandt andet delt foldere ud til de omkringliggende sommerhuse, da håbet især er rettet mod de kommende turister.

Ideen er at 90 procent af firmaets indtjening fremover skal komme fra fiskeeksporten, mens 10 procent skal komme fra butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Ekstra julegave som tak for indsatsen

Annonce