Annonce
Erhverv

Ny direktør for Holstebro Udvikling på plads

Maj Britt Rosenmeyer Olsen kommer fra et job i Tyskland og starter i sin nye stilling den 1. februar. Pressefoto
Ansøgerfeltet var bredt, og valget endte med at blive Maj Britt Rosenmeyer Olsen, der fra 1. februar skal være ny direktør i Holstebro Udvikling.
Annonce

Holstebro: Der er nu sat navn på den person, der fra februar tager roret som direktør i Holstebro Udvikling. Det bliver Maj Britt Rosenmeyer Olsen, der skal være den nye kvinde på posten.

Hun overtager jobbet efter Jesper Larsen, der fratrådte stillingen ved årsskiftet, og hun får nu taktstokken i forhold til arbejdet med byudviklingsprojekter.

Holstebro Udvikling er drivkraften bag det projekt, der skal skabe flere attraktive boliger og flere grønne områder i midtbyen, og det projekt glæder den kommende direktør sig til at blive en del af.

- Jeg ser frem til at komme tættere på Byens Plan og alle de mange samarbejdspartnere, der har bidraget til byudviklingsprocessen indtil nu, og jeg glæder mig til at byde endnu flere med ombord, så vi sammen skaber den bedste by at bo og leve i, siger Maj Britt Rosenmeyer Olsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Bredt felt af ansøgere

Maj Britt Rosenmeyer Olsen var bestemt ikke den eneste, der var interesseret i at blive en del af byudviklingen i Holstebro og jobbet som direktør i Holstebro Udvikling. Det har været en attraktiv stilling, fortæller bestyrelsesformand Annemette Færch.

Der har været et bredt felt af ansøgere, hvor spredningen var stor både i forhold til, hvor i landet ansøgerne kom fra, og hvilke kvalifikationer og baggrund de kunne tilbyde. Men valget faldt altså på Maj Britt Rosenmeyer Olsen.

- Hun skiller sig ud på grund af hendes store dedikation og viljen til at turde springe ud i noget nyt. Samtidig har hun erfaring fra forskellige uddannelsesinstitutioner, og hun har arbejdet med at knytte folk sammen på tværs af interesser, siger Annemette Færch.

Maj Britt Rosenmeyer Olsen er lige nu bosat i Tyskland, hvor hun passer sin stilling ved European Water Association. Og netop den internationale erfaring er noget af det, der har givet hende plusser i bogen.

- Vi ønsker jo, at Holstebro bliver mere synlig både nationalt, men også meget gerne internationalt, for byen har et stort potentiale, og det tror vi på, hun kan være med til at indfri, siger Annemette Færch.

Annonce
Holstebro For abonnenter

For 10 år siden: Da Rikke fik varmet tæerne, vandet stod højt, og politikerne afsatte 500.000 kroner til at bekæmpe vandet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce