Annonce
Holstebro

Ny dato og ny modstander: Thorslund bokser VM-kamp i september

- Jeg ser virkelig frem til at bokse igen. Det er over et år siden, jeg senest var i ringen, og min motivation er kun vokset, siger Dina Thorslund. Foto: Morten Stricker
Mere end et år efter sejren over April Adams i Horsens ser det endeligt ud til, at Dina Thorslund kan komme i kamp igen - og på hjemmebanen i Struer. Kampen arrangeres i samarbejde med promotoren Team Sauerland, som bokseren ellers brød med tidligere på året.
Annonce

Struer: Efter bruddet med promotor Team Sauerland tilbage i februar, lykkedes det Dina Thorslund og hendes træner Thomas Madsen at få stablet en længe ventet VM-kamp på benene mod Gabriela Bouvier fra Uraguay.

Kampen skulle bokses lørdag den 16. maj i Struer Energi Park, næsten et år efter hendes seneste kamp i juni 2019, hvor struer-bokseren forsvarede sit VM-bælte mod April Adams i Horsens. Men så kom coronavirussen i vejen og udskød flere gange kampen mod uraguayeren, indtil den til sidst blev pillet hel af plakaten.

Men nu er ventetiden på at komme tilbage i bokseringen snart forbi. Thorslund er gået sammen med sin tidligere promotor og har fået arrangeret en ny kamp med en ny modstander. 26. september skal Dina Thorslund forsvare WBO World Super Bantamweight-titlen mod den tidligere verdensmester Nina Radovanovic i Struer Energi Park.

- Jeg ser virkelig frem til at bokse igen. Det er over et år siden, jeg senest var i ringen, og min motivation er kun vokset, så jeg ser virkelig frem til det. Nina Radovanovic er en god modstander, der arbejder hårdt. Jeg forventer, at hun vil prøve at sætte mig under pres, men det vil hun ikke lykkes med, siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

Annonce

Toptunede boksere

Selvom coronakrisen i månedsvis har forhindret, at der kunne afvikles store boksestævner, har perioden ikke været en ferie for Dina Thorslund. Verdensmesteren har passet sin træning og lover, at tilskuerne i Struer Energi Park vil se bokser, der er fit for fight.

- Pandemien satte en stopper for, at jeg kunne komme i kamp, men min vilje har den ikke påvirket. Folk kan se frem til en toptunet Dina 26. september. Jeg har trænet og ventet længe på denne kamp, så jeg forventer at være skarpere end nogensinde, siger Dina Thorslund.

Hendes modstander, serbiske Nina Radovanovic er en erfaren fighter med 17 professionelle kampe på cv'et - med 14 sejre og 3 nederlag. Den 28-årige serber er tidligere IBO-verdensmester, og hun har to gange kæmpet om WBC-titlen.

- Jeg er meget begejstret for at møde Dina. Jeg har set et par af hendes kampe, og det ser ud til, at vi har det samme temperament. Hun er en stærk fighter, så jeg forventer, at kampen bliver meget attraktiv for publikum, siger Radovanovic.

Ifølge Team Sauerland vil man indenfor de kommende uger kunne melde ud om billetsalget til kampen, der naturligvis vil blive afviklet indenfor de gældende covid-19 foreskrifter.


Jeg er meget begejstret for at møde Dina. Jeg har set et par af hendes kampe, og det ser ud til, at vi har det samme temperament. Hun er en stærk fighter, så jeg forventer, at kampen bliver meget attraktiv for publikum.

Nina Radovanovic, tidligere verdensmester.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce