Annonce
Struer

Ny dagtilbudsleder er nu fundet

Her på grunden, hvor Østre Skole engang lå i Struer, får den nye leder af Østbyens Dagtilbud, Kris Østergaard, en af sine helt store opgaver i den kommende tid. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det bliver en "gammel" kending, som i fremtiden skal stå i spidsen for Østbyens Dagtilbud i Struer by.

Struer: Østbyens Dagtilbud i Struer by har nu fået sat ansigt på sin nye leder, og som det bliver formuleret i en pressemeddelelse fra Struer Kommune, er det et kendt et af slagsen.

Den nye dagtilbudsleder bliver nemlig den nuværende, konstituerede leder, Kris Østergaard.

Et enigt ansættelsesudvalg har ifølge pressemeddelelsen peget på Kris Østergaard, der siden august har fungeret som konstitueret leder i dagtilbuddet og kommer fra en stilling i Limfjordsskolens SFO, hvor han har været leder siden april 2018.

Den nye leder kigger ind i en travl periode i den kommende tid, hvor en af de store begivenheder bliver at flytte Børnehuset Struerdalvej i nye rammer på Gimsinghovedvej, som ventes at stå færdigt næste sommer.

Annonce

En dygtig leder

Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for Skole og Dagtilbud i Struer Kommune, siger om den nye leder:

- Kris er en dygtig leder, og jeg er helt sikker på, at han er den rette på posten til at varetage sikring og udvikling af den daglige, pædagogiske praksis og faglighed samt tage overordnede ansvar i forhold til personale og pædagogfaglig ledelse.

Selv glæder Kris Østergaard sig til at fortsætte i Østbyens Dagtilbud.

- Jeg har haft en rigtig god tid som konstitueret leder i Østbyens Dagtilbud, og jeg ser meget frem til at kunne fortsætte med at stå i spidsen for den dygtige og engagerede personalegruppe, som jeg er heldig at skulle arbejde tæt sammen med, siger han:

- Vi brænder alle for dagtilbudsområdet. Det kan jeg mærke i det daglige arbejde, og jeg er sikker på, at børnene kan det samme.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Uden købere ingen bagmænd

Om det er ny taktik eller bare en tilfældighed, skal være usagt. Men da lokalpolitiet i Holstebro tirsdag fortalte, at det sigtede 31 personer for at have købt euforiserede stoffer hos en lokal hashpusher, kom det kort efter, at politiet begyndte at præsentere 275 borgere i Skive-området for sigtelser for at have købt kokain hos det, der er blevet døbt Porsche-banden. I begge sager er det data fra narkohandlernes telefoner, der har ført frem til de mange købere af narkotika. Sagen fra Skive er naturligvis markant større end den i Holstebro. Men det ændrer sådan set ikke på, at det er en helt igennem fornuftig taktik også at gå synligt og målrettet efter køberne af narko. Selvfølgelig er bagmændene interessante og skal stoppes. Men uden købere var der ingen bagmænd. Uden købere var der ikke et marked for bander og lignende til at tjene styrtende summer på at forsyne unge og gamle med hash, kokain og andre euforiserende stoffer, der plager mange byer og som ødelægger alt for mange liv. Der er simpelthen ingen grund til at frede nogen i den sammenhæng. At det ikke er vanskeligt at skaffe de euforiserende stoffer, vidner de to sager tydeligt om. Stofferne er bare en sms væk. At de benyttes af mange, behøver man blot at slå op i avisen for at sande. I sidste uge blev en blot 16-årig dreng fra Holstebro sigtet for at sælge kokain og onsdag blev fire personer alene i Holstebro anholdt og sigtet for at køre bil under påvirkning af euforiserende stoffer. Narkopåvirkede bilister har for længst overhalet spritbilisterne i statistikkerne - og det er ikke kun unge mænd, der bliver standset med narko i blodet. Det er folk i næsten alle aldersgrupper. Det er ganske alvorligt, og forhåbentligt er de seneste to store aktioner fra Midt- og Vestjyllands Politi med til at sende et klart signal om, at det bestemt ikke er risikofrit at eksperimentere med stoffer, og det kan give både bøder og pletter på straffeattesten. Samtidig må man håbe, at de to aktioner også har givet anledning til en snak om mange spiseborde om brugen af stoffer.

Annonce