Annonce
Struer

Ny dagtilbudsleder er nu fundet

Her på grunden, hvor Østre Skole engang lå i Struer, får den nye leder af Østbyens Dagtilbud, Kris Østergaard, en af sine helt store opgaver i den kommende tid. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det bliver en "gammel" kending, som i fremtiden skal stå i spidsen for Østbyens Dagtilbud i Struer by.

Struer: Østbyens Dagtilbud i Struer by har nu fået sat ansigt på sin nye leder, og som det bliver formuleret i en pressemeddelelse fra Struer Kommune, er det et kendt et af slagsen.

Den nye dagtilbudsleder bliver nemlig den nuværende, konstituerede leder, Kris Østergaard.

Et enigt ansættelsesudvalg har ifølge pressemeddelelsen peget på Kris Østergaard, der siden august har fungeret som konstitueret leder i dagtilbuddet og kommer fra en stilling i Limfjordsskolens SFO, hvor han har været leder siden april 2018.

Den nye leder kigger ind i en travl periode i den kommende tid, hvor en af de store begivenheder bliver at flytte Børnehuset Struerdalvej i nye rammer på Gimsinghovedvej, som ventes at stå færdigt næste sommer.

Annonce

En dygtig leder

Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for Skole og Dagtilbud i Struer Kommune, siger om den nye leder:

- Kris er en dygtig leder, og jeg er helt sikker på, at han er den rette på posten til at varetage sikring og udvikling af den daglige, pædagogiske praksis og faglighed samt tage overordnede ansvar i forhold til personale og pædagogfaglig ledelse.

Selv glæder Kris Østergaard sig til at fortsætte i Østbyens Dagtilbud.

- Jeg har haft en rigtig god tid som konstitueret leder i Østbyens Dagtilbud, og jeg ser meget frem til at kunne fortsætte med at stå i spidsen for den dygtige og engagerede personalegruppe, som jeg er heldig at skulle arbejde tæt sammen med, siger han:

- Vi brænder alle for dagtilbudsområdet. Det kan jeg mærke i det daglige arbejde, og jeg er sikker på, at børnene kan det samme.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

112

Fire sigtelser til to mænd

Annonce