Annonce
Struer

Ny dagtilbudsleder er nu fundet

Her på grunden, hvor Østre Skole engang lå i Struer, får den nye leder af Østbyens Dagtilbud, Kris Østergaard, en af sine helt store opgaver i den kommende tid. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Det bliver en "gammel" kending, som i fremtiden skal stå i spidsen for Østbyens Dagtilbud i Struer by.

Struer: Østbyens Dagtilbud i Struer by har nu fået sat ansigt på sin nye leder, og som det bliver formuleret i en pressemeddelelse fra Struer Kommune, er det et kendt et af slagsen.

Den nye dagtilbudsleder bliver nemlig den nuværende, konstituerede leder, Kris Østergaard.

Et enigt ansættelsesudvalg har ifølge pressemeddelelsen peget på Kris Østergaard, der siden august har fungeret som konstitueret leder i dagtilbuddet og kommer fra en stilling i Limfjordsskolens SFO, hvor han har været leder siden april 2018.

Den nye leder kigger ind i en travl periode i den kommende tid, hvor en af de store begivenheder bliver at flytte Børnehuset Struerdalvej i nye rammer på Gimsinghovedvej, som ventes at stå færdigt næste sommer.

Annonce

En dygtig leder

Jeanette Enevoldsen, der er centerchef for Skole og Dagtilbud i Struer Kommune, siger om den nye leder:

- Kris er en dygtig leder, og jeg er helt sikker på, at han er den rette på posten til at varetage sikring og udvikling af den daglige, pædagogiske praksis og faglighed samt tage overordnede ansvar i forhold til personale og pædagogfaglig ledelse.

Selv glæder Kris Østergaard sig til at fortsætte i Østbyens Dagtilbud.

- Jeg har haft en rigtig god tid som konstitueret leder i Østbyens Dagtilbud, og jeg ser meget frem til at kunne fortsætte med at stå i spidsen for den dygtige og engagerede personalegruppe, som jeg er heldig at skulle arbejde tæt sammen med, siger han:

- Vi brænder alle for dagtilbudsområdet. Det kan jeg mærke i det daglige arbejde, og jeg er sikker på, at børnene kan det samme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce