Annonce
Holstebro

Ny cykelsti sender cyklister på en omvej

Den røde dobbeltrettede cykelsti på Jeppe Schous Gade i Holstebro skal erstattes af cykelstier på begge sider af vejen. Arkivfoto: Morten Stricker
Frem til slutningen af november vil Jeppe Schous Gade være lukket for cyklister, mens der anlægges cykelsti på begge sider af vejen.

Holstebro: Det skal være skidt, før det bliver godt. De gamle ord gælder også i forbindelse med, at kommunen er i gang med at anlægge cykelstier på begge sider af flere veje omkring Enghaven og centrum - i stedet for den hidtidige dobbeltrettede cykelsti på den ene side af vejen.

Vejfolkene går nu i gang med at anlægge ny cykelsti på Jeppe Schous Gade. Først fjerner de den nuværende dobbeltrettede cykelsti på nordsiden af Jeppe Schous Gade, der forbinder Enghavens P-plads ved Badeland og Enghavevej.

Derpå går de i gang med at anlægge enkeltrettede cykelstier på begge sider af vejen, og dette arbejde forventes at være afsluttet i slutningen af november - og altså inden julehandelen når sit højdepunkt.

Cyklister henvises til Østergade i hele arbejdsperioden, og det sker af trafiksikkerhedsmæssige grunde, da kørebanen på Jeppe Schous Gade under arbejdet indsnævres, og cykelstien fjernes.

Vejen er åben for gående og biltrafik, mens arbejdet står på, men hastigheden nedsættes til 20 km/t.

Det er et år siden, at vejarbejdet startede med at omlægge de hidtidige dobbeltrettede cykelstier fra Nørreport langs Enghavevej og Sønderbrogade til området ved Kvickly, så der fremover også bliver en cykelsti på den side af vejene, som vender ind mod bymidten. Dette arbejde er langt fremme - men der mangler dog et stykke cykelsti langs Enghavevej netop i området ved Jeppe Schous Gade.

Det er her på den røde strækning på Jeppe Schousgade, at der frem til slutningen af november skal anlægges cykelstier på begge sider af vejen - i stedet for den nuværende dobbeltrettede cykelsti. I peroden vil vejen være spærret for cyklister, der henvises til Østergade: Ill.: Holstebro Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce