Annonce
Sport

Ny cheftræner fik et point i svær debut

Kim Kristensen fik det ene point med hjem fra sæsondebuten på udebane mod AaB. Foto: Johan Gadegaard

Holstebro Boldklub kom på tavlen med et enkelt point, da Danmarksserien lørdag blev skudt i gang med en udekamp mod AaB.

Aalborg: Fodboldanlægget i det østlige Aalborg er bestemt ikke den nemmeste udebane i rækken, og kombineret med en lidt rodet opstart på grund af ferieafvikling, var det ene point på forhånd et godkendt udbytte af sæsonens første kamp i Danmarksserien.

Men derfor kan man jo godt være utilfreds med, at det alligevel ikke blev til fuldt pointudbytte. Sådan havde Holstebro Boldklubs nye cheftræner Kim Kristensen det i hvert fald, i timerne efter 1-1 kampen i det nordjyske.

- Det er lidt delt, for vi ville rigtig gerne have haft de tre point, men vi kunne også godt have tabt, så på den måde er et point fint. Men skulle der have været en vinder, skulle det være os, konstaterer Kim Kristensen.

Det enlige point betyder, at HB allerede i første spillerunde fik slettet nullet på pointkontoen, hvilket også har værdi.

- Det vigtigste var at vi kom i gang og har fået slettet nullet. Jeg er glad for, at vi allerede har fået point på kontoen, siger Kim Kristensen.

Kampen i tal

AaB - Holstebro Boldklub 1-1 (1-1)

Danmarksserien, herrer

Mål: 1-0 Anders Harpøth Østergaard (17.), 1-1 Mikkel Petersen (21.).

Advarsler: Ingen.

Annonce

Næste kamp Silkeborg

Cheftræneren mener godt man kunne se på spillet, at det var den første rigtige kamp efter sommerpausen.

- Det var en klassisk premierekamp hvor spillet ikke helt flød, og der samtidigt var et par nye spillere med, som vi lige skal lære at spille med, forklarer Kim Kristensen.

Allerede onsdag skal holdet igen i aktion, hvor der venter en sportslig udfordring af en helt anden kaliber end lørdagens modstander. Hjemme på Holstebro Idrætspark får HB i pokalturneringen besøg af superliganedrykkerne fra Silkeborg IF.

Mens cheftræneren føler det godt kunne være blevet til en sejr mod AaB, er forventningerne mere afmålte i forhold til Silkeborg.

- Vi tager kampen seriøst og vil rigtig gerne se om vi kan drille dem lidt, men der bliver også plads til at spille nogle af de folk, der lige er kommet hjem fra ferie og har brug for at få nogle kilometer i benene, hvilket jeg er sikker på de nok skal komme til mod en modstander som Silkeborg, siger Kim Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce