Annonce
Struer

Ny chef i SuperBrugsen: - Kunderne vil se mig på gulvet, i butikken og ved kassen meget mere

Michael Stürm har trods titlen som uddeler planer om at møde kunderne på gulvet i butikken. Foto: Johan Gadegaard.
Den nye uddeler i SuperBrugsen i Struer er købmand helt ind i hjertet, bare fordi han ikke kan lade være.

Struer: Det er ikke længe siden, vi stod her sidst, men nu har SuperBrugsen gjort det igen og præsenteret en ny brugsuddeler i Struer.

Han hedder Michael Stürm og er et kendt ansigt i supermarkedskæden Coop.

Den nye købmand i byen med postnummer 7600 er 43 år, bor i Aulum sammen med sin hustru og deres to børn på henholdsvis ni og 11 år.

Annonce

- Jeg er købmand af hjertet, lyder det fra Michael en uges tid efter tiltrædelsen.

- Det har været en hel fantastisk første uge i Struer. Både byen, kunderne og personalet har taget virkelig godt imod mig og det sætter jeg stor pris på.  Jeg har glædet mig. Faktisk har jeg i et stykke tid haft kig på netop denne afdeling, grundet at jeg sammen med min familie er bosat i Aulum. Ydermere er det en god butik og af en vis størrelse. Vi har 70 medarbejdere tilknyttet, lyder det fra Michael.

Mere på gulvet

Michael kender de to tidligere brugsuddelere, som begge hedder Kenneth, henholdsvis Præstkjær og Skyum, og selv om han roser dem begge, så er Michael ikke i tvivl om, at han vil gøre tingene noget anderledes.

- Kunderne vil se mig på gulvet, i butikken og ved kassen meget mere, end de har været vant til med to gange Kenneth, lover han.

I øjenhøjde med kunderne.

- Jeg er af den overbevisning, at der ikke være den store forskel på hvem, der gør hvad eller i hvert fald hvem, der kan gøre tingene. Vi kan alle få skidt på fingrene. Vi kan alle byde ind på alle hylder, og vi kan alle yde en service over for kunderne. Det er en fælles opgave, siger han.

- Men ansvaret er i sidste ende mit. Det er også mit ansvar, at alle i personalet trives og har det godt i og med deres arbejde. Det sætter jeg meget højt på min to-do liste hver dag, fortæller han.

Annonce

En ægte Coop mand

Foodchef i Kvickly Holstebro, ferskvarechef gennem ti år i et dagligvarehus i Sverige, souschef i SuperBrugsen i Ringkøbing og senest som uddeler i Sunds. Sådan ser Michaels cv efterhånden ud.

Kunderne vil se mig på gulvet, i butikken og ved kassen meget mere end de har været vant til med to gange Kenneth

Michael Strürm, brugsuddeler

-Jeg elsker at være købmand. Det at have med mennesker at gøre. At sørge for, at der er de varer på hylderne, som kunderne gerne vil have. At sætte mit præg på butikken og være med til at udvikle varehuset i den positive retning. Og Coop er et helt fantastisk sted at arbejde. Coop byder os på meget frihed under ansvar, og det sætter jeg stor pris på. Samtidig er der plads til at man går sin egne veje i de enkelte butikker, fortæller han.


Annonce
Navne For abonnenter

Til Minde Om: Næste gang du besøger hallen i Mejdal, bør du kende historien om Elmer Andersen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Vi har for mange fjumreår, siger politikerne: Sådan gjorde vi, fortæller fire personer fra erhvervs- og kulturlivet

Holstebro For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Lemvig

Midlertidige standpladser, ja tak: Jo flere forskellige tilbud, der er, jo flere mennesker kommer der

Holstebro

Har du nogensinde stjålet? Maria har nuppet venindens Barbie-kjole og Karina har taget forældrenes smøger - men stjæler man også tørfisk?

For abonnenter

Hans Kristian bor 350 meter fra støjende kampflys landingsbane: Nu sagsøger han og over 200 andre naboer den norske stat - et hav af danske erstatningssager kan også være på vej

Sport For abonnenter

Kender du Sisstiss? Det gør 24.700 på Instagram, og de elsker ærligheden, vejledningen og energien

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Man kan sagtens være ambitiøs og resultatorienteret, selv om man står som yngste ufaglærte ved et samlebånd - og man kan have gennemført fine uddannelser og stadig være blottet for evner

For abonnenter

Populær malerproducent har fordoblet salget på tre år og slår rekord i regnskabet: Sådan har de tacklet prisstigningerne

Holstebro

Varehus har ligget samme sted i over 30 år, men åbner snart i nyt område: - Vi havde nogle forhold, som ikke var optimale

For abonnenter

Sommer på vej! Derfor bliver Vestkysten igen den store vinder

Alarm 112

21-årig motorcyklist død efter soloulykke uden for Skive

Sport For abonnenter

Regnskabet er gjort op efter en sæson, som slet ikke har levet op til forventningerne: Stregspillerne ligger i bunden af karakterlisten

Navne

Finn Orvad: Jeg ville gerne være bedre til ikke at lade mig gå på af konflikter

Annonce