Annonce
Erhverv

Ny chef i spidsen for lokal bank

Mogens Eliassen er ny afdelingsdirektør hos Salling Bank i Vinderup. Han er også kendt som indsatsleder hos Nordvestjyllands Brandvæsen. Arkivfoto: Morten Stricker
Mogens Eliassen er i denne uge begyndt som ny afdelingsdirektør hos Salling Bank i Vinderup. Han fortsætter som indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen.
Annonce

Vinderup: Salling Banks Vinderup-afdeling har i denne uge fået ny afdelingsdirektør.

I Vinderup er der to banker tilbage i form af Sparekassen Vendsyssel og Salling Bank, der fusionerede med det tidligere Vinderup Bank for syv år siden.

Den nye mand i direktørstolen hos Salling Bank er 52-årige Mogens Eliassen, der senest kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver hos Sydbank i Holstebro. Tidligere var han leder af Sparekassen Thys afdeling i Holstebro. En lignende funktion havde han hos Danske Andelskasser i Holstebro. Mogens Eliassen har meget stort kendskab til den lokale bankverden, da han også har arbejdet hos Vestjysk Bank og Ringkjøbing Landbobank.

- Det er en spændende opgave, som jeg glæder mig meget til. Jeg kender Salling Bank som et robust og stærkt pengeinstitut. Med min baggrund i Holstebro håber jeg også på at kunne få kunder med fra Holstebro, efter at det ikke længere er så nødvendigt at komme ind i banken længere, siger Mogens Eliassen.

I Holstebro-området er Mogens Eliassen også kendt for sit arbejde som indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen.

Det fortsætter uændret, selv om han skifter arbejdsplads til Vinderup.

- Det er stadig min store interesse, hvor jeg gerne vil være med til at gøre en forskel. Det er det, jeg bruger min fritid på, mens andre bruger den på opgaver i idrætsklubber og andre foreninger, siger Mogens Eliassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Annonce