Annonce
Vinderup

Ny centerleder vil udvikle og samarbejde

Ricky Søgaard er ny centerleder i Vinderup-Hallerne.
Der skal udvikles i hallen og svømmehallen i Vinderup, hvis man skal have held med i højere grad at løsrive sig fra den kommunale støtte.
Annonce

Vinderup: Da bestyrelsen i Vinderup-Hallerne i vinters besluttede at oprette en ny centerleder-stilling i hallen - og dermed et ekstra ledelseslag - var det med håbet om at skabe mere vækst. Om at kunne stå mere på egne ben og gøre sig mere fri af de kommunale tilskud.

- Det personale, vi har, er superdygtige til at drifte hallen, og det gør, at vi har en flot hal, som står skarpt. Men der er ikke meget tid til overs til at udvikle hallen og få gang i nogle flere og anderledes aktiviteter, siger Anders Toft, formand i bestyrelsen.

Jobbet landede Ricky Søgaard, der siden 1. juli har bestridt stillingen i hallen. Den 47-årige centerleder har i over 13 år fungeret som centerleder og halleder i blandt andet Favrskov Kommune, Dybbøl-hallerne og i Odder.

- Det er spændende den udvikling, man kan være med til at skabe for en by, siger Ricky Søgaard.


Det er jo op til, hvad byen vil. Vi skal ikke ud at konkurrere med andre, men samarbejde om tingene og finde vores egen niche. Jo mere vi kan lave sammen jo bedre, siger han.

Ricky Søgaard, ny centerleder


Siden jobstart har han boet i et lejet sommerhus i Handbjerg, mens hans kone og to tvillinger på seks år har holdt til i det gamle hjem i Hovedgård ved Horsens. Men nu rykker hele familien op i sommerhuset. Tvillingerne på seks er meldt ind i skolen i Vinderup. Og så er det tanken, at familien skal finde et hus i området.

Annonce

Planen

Men hvordan skal hallen og svømmehallen så udvikle sig? Det er det helt store spørgsmål. Opskriften har han ikke. Ikke endnu. Men en række spørgsmål presser sig på:

- Kan vi få flere turister ind i hallerne henover sommeren? Kan vi udnytte udeområdet mere? Kan vi lave noget udendørs wellness-område? Kan vi samarbejde mere med fitness, siger han og fortsætter:

- Jeg kommer ikke med konceptet. Men med ideer og erfaring. Og så må vi se, hvad vi skal have gjort, og hvordan vi kan ryste posen og lave nogle koncepter, der er til gavn for alle. Først og fremmest skal vi udvikle os, siger den nye centerleder, der har brugt den første måned på at lære området og hallen at kende.

Efter sommerferien skal dialogen med foreningerne og erhvervslivet for alvor i gang.

- Det er jo op til, hvad byen vil. Vi skal ikke ud at konkurrere med andre, men samarbejde om tingene og finde vores egen niche. Jo mere vi kan lave sammen jo bedre, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

TTH Holstebro Herrer

TTH besejrede Mors-Thy i tredje test

Annonce