Annonce
Vinderup

Ny centerleder skal få mere gang i Vinderup Hallerne

Mere aktivitet fra turister skal være med til at tjene penge til Vinderup Hallerne er bestyrelsens ambition. PR-foto
- Vi vil gerne tjene flere penge, så vi ikke er så afhængige af kommunale tilskud, siger formand Anders Toft.
Annonce

Vinderup: - Vi vil gerne skabe mere vækst med salg og markedsføring.

Det giver formanden for Vinderup Hallerne, Anders Toft, som forklaring på, at man i denne uge opslår en ny stilling som centerleder for Vinderup Hallerne.

Vinderup Hallerne består af to haller og en svømmehal og har fem medarbejdere.

- De gør det rigtig godt, vi er meget tilfredse med dem og vil beholde dem alle. Men skal vi skabe vækst, så er der brug for kræfter, der har en mere kommerciel tilgang, siger formanden.

- Vi ved, at kommunen er i gang med at vurdere støtteordningerne, og bliver der ændret på kriterierne, så er det jo sjældent, at der bliver flere midler til rådighed

Anders Toft, formand for Vinderup Hallerne

Annonce

Mere uafhængig

80 procent af Vinderup Hallernes indtægter kommer fra kommunale tilskud, og bestyrelsen ønsker at gøre sig mere uafhængig af den kommunale støtte.

- Vi ved, at kommunen er i gang med at vurdere støtteordningerne, og bliver der ændret på kriterierne, så er det jo sjældent, at der bliver flere midler til rådighed, anfører Anders Toft.

Han og bestyrelsen mener, at hallerne har meget at byde ind med.

- Vi har to fine haller og et velbesøgt svømmecenter, der blev renoveret for to år siden. Det er børnevenligt og har et godt ry. Vi har brugere fra både Holstebro og Salling, men vi tror på, at vi med en indsats kan tiltrække mange flere, siger Anders Toft.

Han forestiller sig især en øget markedsføring over for de mange turister, der gæster Handbjerg Marina og sommerhusområdet ved Ejsingholm.

- Det kunne give øget aktivitet i de lidt "døde" sommermåneder med besøg i svømmehallen og måske badminton og fodbold i hallerne, foreslår han.

Annonce

Sund økonomi

Anders Toft oplyser, at Vinderup Hallerne har en sund økonomi og har været i stand til at spare op.

- Vi har lidt på kistebunden, og derfor har vi økonomi til at aflønne en centerleder i to år med forventning om, at vedkommende efterhånden selv tjener sin løn ind, siger formanden.

Vinderup Hallerne betaler i øjeblikket 50.000 kroner om året for at få regnskabet lavet og denne opgave skal centerlederen også kunne løse.

Ambitionen er, at den nye centerleder skal tiltræde senest 1. juni.

Skal vi skabe vækst, så er der brug for kræfter, der har en mere kommerciel tilgang, siger formand Anders Toft. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce