Annonce
Holstebro

Ny butik åbnet i gågaden

Diana H. Villund er daglig bestyrer af butikken Protein, som er åbnet i smøgen fra Nørregade og ud mod parkeringspladsen ved Nørreport Centret. Foto: Morten Stricker

Protein skal være mere tilgængeligt - og ikke bare for de unge, der træner meget. Det siger indehaveren af Holstebros nyeste detailbutik.

Annonce

Holstebro: Holstebro har fået en ny butik.

Den er lille og ligger i smøgen fra Nørregade og ud mod Nørreport Centrets parkeringsplads.

"Alt i Protein", står der på facaden i Nørregade 48.

- Vi har alt i protein tilskud, og vi laver også friskblendede protein shakes og friskpresset juice, fortæller Diana H. Villund.

Hun bestyrer butikken, som åbnede kort før jul, og som er ejet af Hussain Adel Rafik.

- Jeg henvender mig ikke kun til unge, som træner meget, men også til folk, der ønsker at tabe sig, eller ældre, som gerne skal opbygge muskelmasse og øge deres vægt, forklarer Hussain Adel Rafik.

Annonce

- Det er for dyrt i dag

Han er 26 år og opvokset i Holstebro. Han mener, at der er behov for en fysisk butik, som forhandler en lang række proteinprodukter fra blandt andre Bodylab og Nutramino.

- Når jeg åbner protein-butikken, så er det fordi, jeg synes, at det skal være mere tilgængeligt for alle mennesker. Her tænker jeg rent fysisk, så folk kan gå ned i en butik, se og røre ved produkterne og blive vejledt. Men jeg tænker også på prisniveauet. Det er for dyrt i dag, synes jeg, siger Hussain Adel Rafik.

- Der findes rigtig mange steder på nettet, hvor man kan købe billigt protein pulver. Hvordan skal du kunne konkurrere med dem?

- Jeg har lave omkostninger, og jeg køber stort ind og kan få varerne billigere end den private forbruger. Så det er ikke dyrere for folk at handle hos mig, siger indehaveren af Protein, der ud over prisgaranti også tilbyder sine kunder gratis levering i hele Midt- og Vestjylland.

Frem til den 17. januar tilbyder Diana H. Villund at udføre gratis BMI- og fedtmålinger på kunderne i butikken. Hun er selv lykkedes med et stort vægttab og har tabt 90 kilo gennem træning, kostomlægning og Nutramino-tilskud.

Protein har åbent seks dage om ugen.

Annonce
Annonce
Sport

Superliga-talenter binder sig til HB

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Annonce