Annonce
Holstebro

Ny butik åbnet i gågaden

Diana H. Villund er daglig bestyrer af butikken Protein, som er åbnet i smøgen fra Nørregade og ud mod parkeringspladsen ved Nørreport Centret. Foto: Morten Stricker

Protein skal være mere tilgængeligt - og ikke bare for de unge, der træner meget. Det siger indehaveren af Holstebros nyeste detailbutik.

Holstebro: Holstebro har fået en ny butik.

Den er lille og ligger i smøgen fra Nørregade og ud mod Nørreport Centrets parkeringsplads.

"Alt i Protein", står der på facaden i Nørregade 48.

- Vi har alt i protein tilskud, og vi laver også friskblendede protein shakes og friskpresset juice, fortæller Diana H. Villund.

Hun bestyrer butikken, som åbnede kort før jul, og som er ejet af Hussain Adel Rafik.

- Jeg henvender mig ikke kun til unge, som træner meget, men også til folk, der ønsker at tabe sig, eller ældre, som gerne skal opbygge muskelmasse og øge deres vægt, forklarer Hussain Adel Rafik.

Annonce

- Det er for dyrt i dag

Han er 26 år og opvokset i Holstebro. Han mener, at der er behov for en fysisk butik, som forhandler en lang række proteinprodukter fra blandt andre Bodylab og Nutramino.

- Når jeg åbner protein-butikken, så er det fordi, jeg synes, at det skal være mere tilgængeligt for alle mennesker. Her tænker jeg rent fysisk, så folk kan gå ned i en butik, se og røre ved produkterne og blive vejledt. Men jeg tænker også på prisniveauet. Det er for dyrt i dag, synes jeg, siger Hussain Adel Rafik.

- Der findes rigtig mange steder på nettet, hvor man kan købe billigt protein pulver. Hvordan skal du kunne konkurrere med dem?

- Jeg har lave omkostninger, og jeg køber stort ind og kan få varerne billigere end den private forbruger. Så det er ikke dyrere for folk at handle hos mig, siger indehaveren af Protein, der ud over prisgaranti også tilbyder sine kunder gratis levering i hele Midt- og Vestjylland.

Frem til den 17. januar tilbyder Diana H. Villund at udføre gratis BMI- og fedtmålinger på kunderne i butikken. Hun er selv lykkedes med et stort vægttab og har tabt 90 kilo gennem træning, kostomlægning og Nutramino-tilskud.

Protein har åbent seks dage om ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Overskud, der ikke kan beskattes

Man skal nærmest have et hjerte af sten, hvis man ikke kan blive bare lidt glad i låget af gårsdagens historie om de 350 ældre borgere, der var til julefrokost med steg, sild, Richard Ragnvald og brune kartofler. Er man i tvivl om, hvorvidt det var en succes, der skabte glæde blandt de ældre, skal man bare se på de medfølgende fotos, der er en sand eksplosion af glæde. Deltagerne var alle "brugere" af Kær.dk, Privathjælpen og TKC Mad, der havde lavet julefrokosten for deres private kunder, der i det daglige får leveret pleje, omsorg eller mad - og som sådan kan man godt kalde det "kundepleje" og "loyalitetsopbyggende". Man kan også bare lade mundvigene vende opad og anerkende, at de ældre faktisk havde en dejlig og festlig dag sammen med andre ligesindede - hvilket man alt for sjældent hører om. Når der kommer historier fra ældre- og plejesektoren er det oftest rædselsberetninger om dårlig bemanding, uværdige forhold med for få bade og borgere, der må finde sig i først at blive taget op ad sengen til middag af et evigt skiftende personale, der sætter dagsordenen. Der er næppe megen tvivl om, at mange kommuner enten ikke har prioriteret ældreservicen højt nok eller for længe har ignoreret den demografiske udvikling, og dermed ikke i tide har taget højde for det stigende pres på ældresektoren. Og der er næppe heller tvivl om, at man mange steder i ældresektoren vil have gavn af at være nogle flere hænder. Men historien om julefrokosten viser bare også, at alt ikke drejer sig om flere penge. De ansatte i de tre firmaer bag arrangementet bruger deres fritid på at servere og sikre, at julefrokosten kan afholdes. Det er et udtryk for både arbejdsglæde og nærvær. Det er overskud af den slags, som heldigvis ikke kan beskattes, men som der er så meget brug for. Det gælder både i forhold til at rekruttere personale til ældreplejen, og det gælder i forhold til troen på, at alt ikke bare kan måles og tidssættes i et kommunalt Excel ark. Godt gået.

Annonce