Annonce
Holstebro

Ny butik åbnet i gågaden

Diana H. Villund er daglig bestyrer af butikken Protein, som er åbnet i smøgen fra Nørregade og ud mod parkeringspladsen ved Nørreport Centret. Foto: Morten Stricker

Protein skal være mere tilgængeligt - og ikke bare for de unge, der træner meget. Det siger indehaveren af Holstebros nyeste detailbutik.

Holstebro: Holstebro har fået en ny butik.

Den er lille og ligger i smøgen fra Nørregade og ud mod Nørreport Centrets parkeringsplads.

"Alt i Protein", står der på facaden i Nørregade 48.

- Vi har alt i protein tilskud, og vi laver også friskblendede protein shakes og friskpresset juice, fortæller Diana H. Villund.

Hun bestyrer butikken, som åbnede kort før jul, og som er ejet af Hussain Adel Rafik.

- Jeg henvender mig ikke kun til unge, som træner meget, men også til folk, der ønsker at tabe sig, eller ældre, som gerne skal opbygge muskelmasse og øge deres vægt, forklarer Hussain Adel Rafik.

Annonce

- Det er for dyrt i dag

Han er 26 år og opvokset i Holstebro. Han mener, at der er behov for en fysisk butik, som forhandler en lang række proteinprodukter fra blandt andre Bodylab og Nutramino.

- Når jeg åbner protein-butikken, så er det fordi, jeg synes, at det skal være mere tilgængeligt for alle mennesker. Her tænker jeg rent fysisk, så folk kan gå ned i en butik, se og røre ved produkterne og blive vejledt. Men jeg tænker også på prisniveauet. Det er for dyrt i dag, synes jeg, siger Hussain Adel Rafik.

- Der findes rigtig mange steder på nettet, hvor man kan købe billigt protein pulver. Hvordan skal du kunne konkurrere med dem?

- Jeg har lave omkostninger, og jeg køber stort ind og kan få varerne billigere end den private forbruger. Så det er ikke dyrere for folk at handle hos mig, siger indehaveren af Protein, der ud over prisgaranti også tilbyder sine kunder gratis levering i hele Midt- og Vestjylland.

Frem til den 17. januar tilbyder Diana H. Villund at udføre gratis BMI- og fedtmålinger på kunderne i butikken. Hun er selv lykkedes med et stort vægttab og har tabt 90 kilo gennem træning, kostomlægning og Nutramino-tilskud.

Protein har åbent seks dage om ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De svedte for at bekæmpe kræft

Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Danmark For abonnenter

Hun blev mishandlet og indespærret: - Jeg ville stikke af, men jeg kunne ikke

Annonce