Annonce
Erhverv

Ny butik åbner i Hvidbjerg til sommer: Hyphesten indtager midtbyen

Lige her bagved kommer Torben Mundbjerg og Hyphesten til at være, når sommeren kommer til Hvidbjerg. Foto: Morten Stricker
Torben Mundbjerg slår dørene op til en forretning med rideudstyr og alt til friluftslivet.

Thyholm: 45-årige Torben Mundbjerg åbner butik i Hvidbjerg på Thyholm. Det gør han i El-Jakobsens tidligere lokaler lige midt i byen.

Det er stadig Jan Jakobsen, der ejer bygningen, som Torben Mundbjerg nu altså har lejet sig ind i med håbet om at kunne slå dørene op i juli.

- Jeg vil tro, at der er 100 kvadratmeter butik, siger Torben Mundbjerg og fortæller, at han vil fylde dem med udstyr til heste samt friluftsliv helt generelt.

Annonce

- Butikken kommer til at hedde Hyphesten. Jeg tænkte, det var et catchy navn, og mærkelig nok er der ikke nogen, der har taget den hjemmeside.

Torben Mundbjerg er født og vokset op i Holstebro, men købte for fire år siden hus i Uglev på Thyholm.

Det er han i gang med at restaurere ved siden af sit arbejde som produktionskoordinator hos Faerch. Et job, han fortsætter med også efter åbningen af Hyphesten.

- Jeg arbejder om aftenen, så planen er, at have nogle til at passe butikken om eftermiddagen, og så er jeg der selv om dagen, forklarer Torben Mundbjerg:

- Jeg tror altid, jeg har haft en købmand i maven. Min far var også selvstændig. Der har bare aldrig været det rigtige, men så dukkede det her op.

Uopdyrket potentiale

Det gjorde det ikke mindst i kraft af, at Torben Mundbjergs datter selv har en hest, som står i Hurup.

- Der er rigtig mange, som har hest på Thyholm, men der er ikke ret mange ridebutikker. Der er en lille en i Struer og så i Holstebro, men der er langt til Holstebro, siger han og fortsætter:

- Der er ikke noget i bæltet opad, og så gik det ret hurtigt slag i slag, så åbner vi bare en.

Vi skal ikke længere end et halvt års tid tilbage, så det er gået meget stærkt, forklarer Torben Mundbjerg, som mener at kunne se et uopdyrket potentiale.


Jeg tror altid, jeg har haft en købmand i maven. Min far var også selvstændig. Der har bare aldrig været det rigtige, men så dukkede det her op.

Torben Mundbjerg, åbner butik i Hvidbjerg


- Vi får også en webshop, men en gang imellem vil man bare gerne se og mærke på tingene, og så er det træls, hvis man ikke kan lægge den handel i nærområdet.

Torben Mundbjerg har de seneste fem-seks år også drevet en distributionsvirksomhed, som han ejer sammen med min søster, og hvori hans far arbejder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce