Annonce
Ulfborg/Vemb

Ny badeby kører på skinner

I over et år satte Helle Sørensen og Jesper Nykjær Jeppesen med deres familier husene ved Fjand i stand for at kunne åbne for udlejning i sommeren 2020. Nu er sommersæsonen slut - og de hele er gået, som det skulle. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Fjand: Troen på konceptet har været der hele tiden. Men hvordan folk ville tage imod den nyrestaurerede badeby, som Helle Sørensen og Jesper Jeppesen i midten af juni åbnede for, kunne parret umuligt vide.

Den 31. august var sæsonen for hyttepensionatet ovre - den periode, hvor hytterne kan lejes ud på dags- eller ugebasis. Og det er et tilfreds københavnerpar, der kan se tilbage på sommermånederne:

- Det har været en positiv oplevelse, og vi har haft fuld belægning hele sommerperioden. Så vi kan da se, at der er god efterspørgsel på de her autentiske oplevelser, siger Jesper Jeppesen, der kan se frem mod et næsten ligeså travlt efterår.

- I september og oktober har vi surfercamp herude –et internationalt rejseselskab, der har specialiseret sig i surfrejser har udlejet husene de næste måneder frem, siger han.

Udover udlejningen af husene, har også de lokales opbakning til det nye forsamlingshus, været et vigtigt punkt for parret.

- Det har været en grundlæggende del af konceptet for Badebyen, at det også skulle fungere som et lokalt forsamlingshus til glæde for de lokale i området. Og vi har indtil videre oplevet stor opbakning fra de lokale til fællesaktiviteterne, så det tegner rigtig godt for fremtiden, siger Jesper Jeppesen.

Annonce
Annonce
Struer

Se, hvilken herlig grund...

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce