Annonce
Holstebro

Ny aftale kan løfte virksomhed 50 procent

I halvandet år har Nupark-virksomheden Accuratech arbejdet på at udvikle et system til to fiskefabrikker i Skagen og Hanstholm. Arkivfoto

Et nyt system til overvågning af produktionen hos en af verdens største producenter af fiskemel og fiskeolie er udviklet af et firma i Holstebro. Direktøren håber, at det kan åbne døren for flere ordrer.

Holstebro: Holstebro-virksomheden Accuratech afsluttede før nytår mere end ét års arbejde med at indføre et computer-system hos virksomheden FF Skagens Fabrikker i Skagen og Hanstholm. Nu har virksomheden i Nupark fået til opgave at videreudvikle systemet, der blandt andet skal sikre kvalitetsstyring og sporbarhed af alle råvarer.

- Det er en vigtig milepæl for os, da FF Skagen er en stor virksomhed, og opgaven er meget kompleks, siger Benny Filtenborg, der er direktør hos Accuratech.

Virksomheden er vokset fra et enkeltmandsfirma i 2011 til i dag at have syv ansatte. Firmaet laver systemer, der giver overblik og kvalitetssikrer produktionen i virksomheder, der laver fødevarer til mennesker, men med aftalen med FF Skagen har Accuratech sparket døren op til en virksomhed, der laver mad til dyr i form af fiskemel og fiskeolie.

- Det stiller store krav at sikre sporbarheden fra råvarerne kommer ind, og til de færdige produkter forlader fabrikken. FF Skagen havde kontaktet flere af verdens største firmaer, der havde meldt pas til opgaven, før de kom til os, siger Benny Filtenborg.

- Det er en vigtig milepæl for os, da FF Skagen er en stor virksomhed, og opgaven er meget kompleks.

Benny Filtenborg, direktør hos Accuratech.

50 procent større på to år

FF Skagen forarbejder hvert år 500.000 ton fisk, omsætter for 1,7 milliarder kroner og har eksport til mere end 60 lande. Og Benny Filtenborg håber, at aftalen med fiskevirksomheden trækker flere aftaler med sig.

- Det er et bevis på, at vi kan løfte store opgaver, og at kunderne kan have tillid til os, selvom vi ikke er blandt verdens største firmaer, siger han.

Benny Filtenborg vurderer, at aftalen med FF Skagen helt konkret vil betyde, at Accuratech er mindst 50 procent større om to år.

- Det er bestemt et realistisk mål. Der er stort potentiale i, at vi har løst en så kompleks opgave - og indenfor en ny branche, siger han.

Accuratech blev sidste år kåret til gazelle af dagbladet Børsen, som en af de virksomheder, der har mere end fordoblet omsætningen på fire år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce