Annonce
Holstebro

Ny aflysning: Vestjysk Halvmaraton må droppe årets udgave

Vestjysk Halvmarathon i Mejdal er aflyst i år. Dermed er stort set alle motionsløb blevet aflyst på grund af coronavirus. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Mejdal: Så kom der endnu en aflysning.

Et af områdets største motionsløb, Vestjysk Halvmarathon i Mejdal, er nu også røget på listen over aflyste motionsarrangementer.

Det er Mejdal-Halgård Motion, der står bag løbet i den første weekend i november. Men i år bliver det ikke til noget på grund af frygten for coronasmitte og et forsamlingsforbud, der ikke er blevet hævet.

"På grund af COVID-19 er hele motionsløbstanken, som vi kender den, blevet ændret totalt i årets løb. Vi kan desværre ikke se nogen mulighed for at afholde vores velkendte Vestjysk Halvmarathon 2020 på grund af Covid-19 situationen og samtidig overholde de retningslinjer og forsamlingsantal, som er udsendt fra myndighederne," skriver klubben om aflysningen.

I de største år tiltrak løbet langt over 1000 løbere fra store dele af Jylland. For mange motionsløbere er Vestjysk Halvmarathon ensbetydende med sæsonsafslutningen, men i 2020 er sæsonen for store motionsløb aldrig kommet i gang.

Løbet skulle være afviklet lørdag den 7. november. I forbindelse med aflysningen er der allerede sat dato på næste års løb. Det bliver lørdag den 6. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce