Annonce
Navne

Ny ældrechef med bred erfaring

Merete Kjærsgaard Kristensen er ny ældrechef i Lemvig Kommune. Pressefoto
Merete Kjærsgaard Kristensen fra lederstilling i Holstebro til Lemvig Kommune
Annonce

Lemvig: Fra den 1. august hedder ældrechefen i Lemvig Kommune Merete Kjærsgaard Kristensen. Hun kommer fra en stilling som centerleder for hjemme- og sygeplejen i Holstebro Kommune, og er bosat i Fabjergstad.

Merete Kjærsgaard Kristensen er uddannet sygeplejerske og har derudover blandt andet en diplomuddannelse i ledelse, en Master i offentlig ledelse og 19 års erfaring med ledelse på sundheds- og ældreområdet i det offentlige.

- Det er vigtigt for mig, at vi ikke bare gør tingene for borgerne, men at vi gør dem sammen med borgerne. Den erfaring, jeg har som leder, indrammer det, der er i fokus på ældreområdet i Lemvig. Jeg håber, at jeg kan bringe min viden og erfaring med som et sikkert fundament i samarbejdet om at skabe sammenhæng, fælles retning og sparring på tværs, siger Merete Kjærsgaard Kristensen og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at lære medarbejderne i Lemvig Kommune at kende og sammen med dem fortsat levere indsatser med høj faglighed og kvalitet. Jeg sætter stor pris på, at kommunen har gode værdier, og at forventningerne til ledelsen er klart beskrevet.

Merete Kjærsgaard Kristensen er 55 år,  er gift og har to voksne børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce