Annonce
Struer

Naboer plaget af lydgener: TDC arbejder på en løsning

Struer Forsyning har givet TDC Net mulighed for at forhindre støjgenerne ved at flytte de små kasser ind på indersiden af tårnet. Arkivfoto: Frede Stengaard

Struer: Naboerne til vandtårnet i Tårngade har udsigt til at slippe for en generende susen og summen fra de opsatte mobilmaster i toppen af tårnet, når vinden rammer dem med en bestemt styrke fra sydvest.

Direktøren for Struer Forsyning, Claus Bøgeskov Mogensen, kan fortælle, at TDC Net har forsikret, at de arbejder på sagen, og at et lignende problem allerede er løst i forbindelse med nogle tilsvarende mobilmaster til det nye 5G-netværk på en skorsten ved fjernvarmeværket på Treskel.

- Jeg har ikke fået en endelig dato på, hvornår de vil afhjælpe problemerne på vandtårnet, fortæller Claus Bøgeskov Mogensen.

Annonce

- Men de kan få plads til at flytte de små kasser ind i vandtårnet- det er dem, der giver støj. Så vi skubber fortsat på for at få problemet løst, forsikrer han med en klar forventning om, at det kommer til at ske inden så længe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

47-årig familiefar omkom i redningsforsøg - forsøgte at svømme ud til to børn i en gummibåd

Struer For abonnenter

Kristian efterlod sig millionformue efter langt og nøjsomt liv - nu får plejehjemmets venner de sidste 720.000 kroner af arven

Holstebro

Se video: Sygeplejersker på gaden for at forklare sig - derfor strejker vi nu

Annonce