Ulfborg/Vemb

Nu slukker fjernsynene i Ulfborg: Henry stopper efter 29 år

Henry Madsen, indehaver af Ulfborg Radio & TV, siger stop. Nu har han solgt butikken. Foto: Morten Stricker
Efter 29 år - 22 år med butik i Harbogade - er det slut. Ulfborg Radio & Tv lukker.

Ulfborg: Den 29. maj er det slut. Her har elektronikbutikken på Harbogade, Ulfborg Radio & TV, sidste åbningsdag. Den 66-årige indehaver Henry Madsen har solgt forretningen.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er sørgmodig. Jeg er glad for, at det har kunnet lade sig gøre at sælge det, siger han.

Det er Expert i Ringkøbing, der er køber af både varelager, bil og butiksinventar. Og så overtager Ringkøbing-butikken også salget af de tyske Loewe-tv samt Ulfborg-butikkens garantiforpligtelser. Også butikkens servicetekniker fortsætter i arbejde i Ringkøbing, og telefonnummeret får Ringkøbing-butikken også.

- Så de kunder, der ringer, oplever kun, at en anden tager telefonen fremover, siger Henry Madsen.

Den 66-årige indehaver har drevet elektronikforretning i 29 - næsten 30 år - og har haft butik på Harbogade i 22 år. Og da Expert overtager varelageret, så vil der ikke længere fysisk være en butik i Ulfborg.

- Bygningen er jo vores - den ejer vi - og vi bliver boende. Men på sigt håber jeg da, at der nogen, der vil leje den til et eller andet formål, siger han.

Får mere tid

For Henry Madsen, der sidste tirsdag kunne melde nyheden ud - helt officielt - er det en glædelig nyhed. Dels at forretningen kunne blive solgt på dén måde, så han ikke har skulle omsætte hele varelageret. Og dels at han nu får mere tid på hånden.

- Jeg glæder mig jo til at få tid til alt det, jeg gerne vil. Ligesom andre, der spiller golf, vil man jo gerne spille noget mere af det. Vi har nogle børnebørn, vi er glade for. Og så har vi et stort hus, som måske er blevet forsømt lidt med noget maling, siger Henry Madsen.

Indehaveren har gennem årene kun en enkelt gang prøvet at holde en samlet 14-dages ferie.

- Og det var endda ufrivilligt. Vi var i Spanien og kunne ikke komme hjem på grund af den her askesky på Island, siger Henry Madsen.

En fin afslutning

Forretningen i Harbogade har haft nogle hårde år under blandt andet kloakeringen i midtbyen. Men det sidste halve år er forretningen gået særdeles godt:

- Det sidste halve år har været noget af det bedste i seks-syv år - både med service og nysalg. Så man kan kun sige, at vi får en rigtig fin afslutning, siger han.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Udvalgsformand: Nyt friplejehjem vil lukke andre plejepladser

Holstebro

Hovsa: Kommune har stoppet tilkørsel af forurenet jord

Kultur For abonnenter

Maria tog fra Struer til Aalborg og tilbage igen - i kajak

Holstebro

Lokal folketingskandidat nævnt i tyrkisk PKK-Rapport

Ulfborg/Vemb

27-årig arkitekt-studerende tegner badehotel i auktionshallen

112

Vendte rockerlivet ryggen - nu skal han afsone med dem: Er bekymret for at blive overfaldet – eller det, der er værre

Håndbold

Mejrup lukker sit bedste damehold

Annonce