Annonce
Lemvig

Kom med dit bud: Hvem skal være Årets Frivillige?

Jeppe Kaiser og Gerhardt Mikkelsen modtog Ung Frivillig Prisen og Frivillig Prisen i 2019. Her ses de ved prisoverrækkelsen flankeret af borgmester Erik Flyvholm og direktør Georg Langer, Sparekassen Vendsyssel. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Frivilligcenter Lemvig og Vendsyssel Sparekasse bag to priser, som der nu skal findes kandidater til.
Annonce

Lemvig: Tiden er nu kommet til, der skal findes kandidater til, hvem der skal modtage priserne som Årets Frivillig og Årets Ung Frivillig.

Det er Frivilligcenter Lemvig, som i samarbejde med Vendsyssel Sparekasse uddeler disse priser, der fremme interessen for at være frivillig og samtidig belønne nogle af de ildsjæle, der allerede nu gør en kæmpe forskel.

Årets Frivillig gives til en person over 24 år, der har gjort en stor frivillig indsats, har være til inspiration for andre og er en god ambassadør for det at være frivillig. Prisen er på 10.000 kroner.

Og så er der Årets Ung Frivillig, hvor man skal være mellem 14 og 24 år med de samme egenskaber. Her er prisen 2500 kroner.

Man kan inden 1. juni sende forslag ind via Frivilligcenter Lemvigs hjemmeside på adressen www.frivilligcenterlemvig.dk/frivilligpris/.

Prisen bliver uddelt 25. september 2020.

2019 var det første år, priserne blev uddelt, og her fik Gerhardt Mikkelsen og Jeppe Kaiser dem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tea er ny i ligatruppen: - Det har været ti tusind gange federe, end jeg regnede med, og jeg havde altså høje forventninger

Annonce