Annonce
Struer

Nu også jobbank i Struer Kommune

Struer Kommune følger nu i samme spor som nabokommunerne og opretter en jobbank for at sikre sig, at der vil være personale nok, hvis den faste stab kommer under pres. Arkivfoto: Morten Stricker
Struer Kommune etablerer jobbank for at sikre sig, at der er personale nok, hvis den faste stab kommer under pres
Annonce

Struer: Struer Kommune arbejder nu på at oprette en intern og ekstern jobbank, hvor medarbejdere og personer i Struer Kommune med relevante kvalifikationer og erfaring kan stille sig til rådighed, hvis det skulle blive nødvendigt at indkalde flere ressourcer.

Centerchefen for Sundhed og Omsorg i Struer Kommune, Tina Holmgaard, forklarer, at det for eksempel kunne være pensionerede medarbejdere eller ferieafløsere i hjemmeplejen, som allerede har en vis erfaring i jobbet.

Men andre er også meget velkomne til at henvende sig og melde sig klar til at yde en indsats, hvis der bliver brug for det.

Som i alle de danske kommuner drejer det sig om at finde personale, som kan stå klar til at overtage nogle af de mere basale funktioner på plejehjem eller i hjemmeplejen og i den kommunale sundhedssektor, hvis den faste stab kommer under pres.

Det kan både ske ved, at personalet selv bliver ramt af sygdom og bliver testet positive eller må i karantæne under mistanke for at være smittet med coronavirus, og hvis kommunerne på et tidspunkt får et stort antal patienter tilbage fra hospitalerne med smitte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Flag for Benny og første skoledag

Annonce