Annonce
Struer

Nu kan du ringe efter en taxa alle døgnets 24 timer

Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kaløb Taxi på Djursland købte for en måneds tid siden Struer-Thyholm Taxa af Heine Kure og Lars Nørby, som stiftede selskabet i 2014. Nu skifter de telefonnummer til selskabet og indgår i et nyt samarbejde med alle de øvrige vognmænd i taxa-samarbejdet Dantaxi. Arkivfoto: Frede Stengaard
Struer-Thyholm Taxa bliver en del af Dantaxi og overgår til døgnservice
Annonce

Struer: For en måneds siden blev Struer-Thyholm Taxa solgt til Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi på Djursland.

Nu meddeler de nye ejere, at de ni biler, som kører for Struer-Thyholm Taxa, bliver en del af Dantaxi, som er Danmarks største taxiselskab, og samtidig indføres der fra i dag, fredag den 21. juni døgnbetjent taxiservice på et nyt telefonnummer.

Inger Terkildsen er overbevist om, at den nye tilknytning til Dantaxi vil styrke samarbejdet mellem de forskellige taxa-selskaber i hele Nordvestjylland, og at det dermed også bliver en fordel for kunderne i hele Struer Kommune.

- Det er vores vurdering, at vi har taget det bedste valg for vores kunder, ved at Struer-Thyholm Taxa nu kører med Dantaxis logo. Nu kan vi samarbejde med kollegerne i både Harboøre, Thisted, Mors og Skive. Byer, hvor Dantaxi allerede i dag er repræsenteret. Det giver en bedre udnyttelse af vognene, og vi får også mulighed for at styrke de lokale vognmænds økonomi, når vi i fællesskab kan byde ind på de lidt større kørselsopgaver. Sidst men ikke mindst indfører vi nu udvidet betjening, så kunderne i alle døgnets 24 timer kan få fat i en taxi i Struer og på Thyholm, siger hun.

I forbindelse med skiftet til Dantaxi, har det ikke været muligt for Struer-Thyholm Taxa at beholde deres hidtidige telefonnummer.

Kunderne skal i stedet vænne sig til et nyt direkte nummer 88 70 06 00 eller benytte det landsdækkende nummer 4x48. Bestilling kan også ske med MOOVE taxi-appen. Telefonopkald besvares af medarbejderne på Dantaxis kundecenter i Aalborg, som koordinerer kørslen for cirka 500 taxaer, der dækker ind for hinanden på kryds og tværs af alle de tidligere kørselsområder fordelt over hele Jylland. Inger Terkildsen ærgrer sig kun over, at det ikke har været muligt, at få telefonnummeret med over, men tror ikke, at kunderne ellers vil mærke så meget til skiftet.

- Vi vil fortsat være en del af lokalsamfundet. Døgnservice og deltagelse i et stort landsdækkende samarbejde vil kun betyde en udvikling af Struer-Thyholm Taxa og bestemt ikke en afvikling, understreger hun.

Vi vil fortsat være en del af lokalsamfundet. Døgnservice og deltagelse i et stort landsdækkende samarbejde vil kun betyde en udvikling af Struer-Thyholm Taxa og bestemt ikke en afvikling.

Inger Terkildsen, Struer-Thyholm Taxa

Struer-Thyholm Taxa

Struer-Thyholm Taxa blev etableret af vognmændene, Heine Kure og Lars Nørby, i 2014. I 2018 indgik selskabet en aftale med taxiselskabet 4x27. I maj 2019 blev Struer-Thyholm Taxa solgt til Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi på Djursland, som var tilsluttet Dantaxi, og det samme bliver nu tilfældet for Struer Thyholm Taxa.

En stor del af taxikørslen i Jylland koordineres fra Dantaxis kundecenter i Aalborg. Her betjener de 45 administrative medarbejdere 500 taxaer i det jyske område. Dantaxi udfører taxikørsel i de fleste større byer og i mange landdistrikter. Selskabets hovedkontor er beliggende i Virum, København. Selskabet står bag den landsdækkende taxi-app MOOVE, og har på landsplan over 1.750 taxaer tilsluttet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Hvad mener du om sexisme-debatten?

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Annonce