Annonce
Lemvig

Nu kan du kommentere mulig skolefusion

Lemvig Kommune har netop sat gang i en høringsfase om en mulig sammenlægning mellem Alt-I-Et Skolen i Klinkby og Christinelystskolen. Foto: Johan Gadegaard
Annonce

Klinkby: Lemvig Kommune har taget et nyt skridt i arbejdet med en mulig sammenlægning af Alt-I-Et Skolen i Klinkby og Christinelystskolen i Lemvig.

I sidste uge blev forslaget sendt i høring, og frem til 21. januar kan alle komme med kommentarer til den mulige sammenlægning, skriver Lemvig Kommune på sin hjemmeside.

Ideen om at slå de to skoler sammen blev lanceret af skolebestyrelsen på Alt-I-Et Skolen i begyndelsen af november. Skolen står for tiden uden skoleleder, og skolens bestyrelse mener, at skolen med en fælles ledelse kan stå stærkere fremadrettet, og at man vil kunne holde fast i en rød tråd fra vuggestuen til udskolingen, lød det blandt andet fra skolebestyrelsesformand Iben Hoelgaard Schmidt, da hun lancerede ideen.

Skolebestyrelsen havde tirsdag et møde med familie- og kulturudvalget, hvor man præsenterede ideen. Derfor vil udvalget nu have input fra interesserede parter om, hvad de synes om ideen.

- Vi ved endnu ikke, hvilken vej vi vil gå i sagen. I princippet er der tale om nedlæggelse af to skoler, der så skal blive til én, og derfor vil vi gerne høre alle indspark, siger Henrik Thygesen (V), der er formand for familie- og kulturudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce