Annonce
Lemvig

SUP i Lemvig: Nu kan du komme stående på vandet

Anne Louise Jørgensen er klar til at undervise i Stand Up Paddle på Lem Vig. Privatfoto: Anne Louise Jørgensen
Annonce

Lemvig: Sommeren byder på et nyt tilbud til de vandsportsinteresserede i Lemvig.

Der bliver mulighed for at lave Stand Up Paddling (SUP)  i Lem Vig, og det er Anne Louise Jørgensen, der står bag tilbuddet.

- Jeg har op til denne sæson valgt at gå all-in med selv at investere i udstyr til SUP. Forholdene i vigen og Limfjorden er ideelle til at lære SUP, siger Anne Louise Jørgensen, der en del af året bor i Østrig, hvor hun også arbejder som skiinstruktør.

SUP kan bedst betegnes som opretstående kanosejlads. Man står på et almindeligt surfbræt og kommer frem og navigerer ved hjælp af en stor pagaj, man sætter i vandet.

Anne Louise Jørgensen tilbyder både undervisning af nye interesserede, men der er også mulighed for at leje udstyr til en dag på vandet. Hun har lavet en oversigt med faste tider for introduktion til nye SUP-surfere, men tiderne kan dog variere.

- Der er ikke meget sjov i at tage på vandet, hvis det regner og blæser. Derfor kan det være, vi sejler på forskellige tidspunkter, siger hun.

Anne Louise Jørgensen er selv faldet for SUP fordi det giver en god balance, men også fordi det giver nogle særlige oplevelser.

- Man kan få nogle særlige naturoplevelser. Her i fjorden er det muligt blandt andet at se sæler, og det er noget helt specielt at se dem mens man står på et surfboard. Men det er også en sjov aktivitet at lave sammen med familien eller i grupper, siger Anne Louise Jørgensen.

Annonce
Struer

Sammenstød under venstresving

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro For abonnenter

Omtvistede minkgrave: Ny tvivlsom lov kan lovliggøre minkgrave - men måske i strid med grundloven

Annonce