Annonce
Holstebro

Nu kan du købe et vandrehjem

Vandrehjemmet på Sysselting er sat til salg. Foto: Nordicals Vestjylland
Vandrehjemmet på Sysselting i Holstebro er blevet sat til salg.
Annonce

Holstebro: Det var arkitekt Ulrik Plesner, som i starten af 1900-tallet blev sat til at tegne et alderdomshjem - med udsigt ind over byen og ud over det åbne land. Bygningen blev opført i 1912-1917. Siden har det ligeledes været anvendt til amtsinstitution for psykisk udviklingshæmmede.

Sidst i 10'erne - i det nye årtusinde - overtog den nuværende ejer den 1882 kvadratmeter store bygning med 5052 kvadratmeter grund og lavede den til vandrehjem. Men nu har Bo Blach sat vandrehjemmet til salg.

- Ejendommen er sat til salg, men vi regner med, at driften fortsætter uændret, siger Bo Black til avisen. Han har ikke yderligere kommentarer til salget.

Vandrehjemmet råder over 28 værelser, morgenmadsrestaurant, fælleskøkken og fællesstue til gæsterne og kursuslokaler og må ifølge lokalplanen benyttes til centerformål begrænset til vandrerhjem, hotel, møde- og konferencefaciliteter.

I Nordicals Vestjylland, der har ejendommen til salg, har de første allerede fredag vist interesse for bygningen:

- Der har været en del, der har hentet opstilling på det, siger Lars Taulbjerg, leder af erhvervsafdelingen i Nordicals Vestjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce