Annonce
Lemvig

Nu kan du hente Ikea-pakker i Nørre Nissum

Der kan nu hentes Ikea-pakker hos fragtbilen på parkeringspladsen ved tankstationen Go'on i Nørre Nissum. Pressebillede
Ikea har en række afhentningssteder over hele landet, og nu er tankstationen Go'on i Nørre Nissum kommet med på listen.

Nørre Nissum: Når kunderne ikke kan komme til Ikea, må Ikea komme til kunderne.

Det er filosofien bag de afhentningssteder, som det svenske varehus efterhånden har mange af i hele landet, og hvor der rent lokalt er kommet to nye på listen - én i Nørre Nissum og én i Holstebro.

For mange kunder i Nordvestjylland har en tur til Ikea været et hyggeligt udflugtsmål, skriver Ikea i en pressemeddelelse. Men af og til kan tid og afstand betyde, at man ikke får taget turen til Ikea.

Ikea har nu 37 afhentningssteder over hele landet.

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan imødekomme kunderne på denne måde. Vi har indimellem kunder, der kommer til varehuset her i Aarhus helt fra Viborg, Holstebro, Lemvig og andre steder på vestkysten, og det er altså en lang vej at køre. Nu forkorter vi vejen til Ikea for rigtigt mange af vores kunder med disse afhentningssteder, siger varehuschef i Ikea Aarhus, John Sørensen. Med den nye service kan man på udvalgte tidspunkter hente sine Ikea-varer direkte ud af fragtbilen på parkeringspladser ved afhentningsstederne.

- I Holstebro samarbejder vi med Spar, og i Nørre Nissum er det tankstationen Go’on, der får besøg af fragtbilen fra Ikea, siger John Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fire sigtelser til to mænd

Holstebro

Når rådhuset genåbner: Vil du ind - skal du bestille en tid

Annonce