Annonce
Holstebro

Nu kan alle få en bid af motorvejskagen

Søren O. Sloth (til højre) og resten af motorvejsgruppen er gået sammen med byens tre bagermestre om at få lavet en motorvejssnitte, hvor man støtter arbejdet for at få lukket hullet i motorvejen øst om Herning. Foto: Michael Sand Andersen

Tre af byens bagere er gået sammen med motorvejsgruppen om at lave en motorvejssnitte, hvor kunderne samtidig støtter arbejdet for at få lukket hullet i motorvej ved Herning.

Annonce

Holstebro: Adskillige ministre og folketingspolitikere har allerede smagt motorvejskagen, som en gruppe af erhvervsfolk fra Nordvestjylland byder på, når de mødes med politikere for at overbevise dem om fornuften i at bygge de resterende syv motorvej øst om Herning.

Nu kan almindelige mennesker i Holstebro også få en bid af kagen.

I samarbejde med Bageriet Max, Guldbageren på Struervej og Galsgaards Bageri har motorvejsgruppen fået at lave en motorvejssnitte.

- Det bliver en mindre motorvejskage, som private kan købe for at vise opbakningen, men som virksomheder også kan servere for forretningsforbindelser og få skabt en god debat. Det er en sød måde at få et alvorligt men vigtigt budskab frem på, siger Søren O. Sloth, der er med i motorvejsgruppen.

Samtidig med, at man kan nyde en motorvejssnitte, går én krone for hver snitte, der sælges ,til motorvejsgruppens arbejde.

- Det er et folkeligt projekt, hvor vi nogle gange bliver spurgt; Hvordan kan jeg støtte? Nu kan man støtte os ved at købe kage og dermed lægge nogle kroner i vores kampagnekasse, siger Søren O. Sloth.

Motorvejssnitten sælges i første omgang fra i dag og til midt i maj.

Motorvejsgruppen holder et offentligt statusmøde torsdag den 15. marts på jernstøberiet Vald. Birn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Magiske koncerter på plænen

Struer

Calle hopper over træflisen

Annonce