Struer

Nu får beboerne en pavillon med udsigt

Det er kun et fåtal af beboerne på Bøgelund, der har direkte adgang ud til stisystemet rundt omkring plejehjemmet. Struer Kommune vil nu anlægge en lille have med en pavillon, som alle beboerne kan få glæde af. Foto: Frede Stengaard
Struer Kommune satser på at komme i gang med at anlægge en lille have til beboerne på plejecentret Bøgelund i Voldgade.

Struer: Social-, sundheds- og arbejdsmarkedsudvalget i Struer Kommune gør nu en indsats for at få anlagt en lille have med en pavillon, hvor beboerne kan finde ly for vind og vejr ved plejecentret Bøgelund i Voldgade.

- Da Bøgelund blev opført, var vi så sikre på, at det ville være fint med altanerne, hvor beboerne kan komme ud i frisk luft. Men de savner en have, fortæller udvalgsformanden, Grethe Hestbech (SF).

- Det var mit forslag, at vi fik pengene afsat på budgettet, så vi kunne få den anlagt. Det er bare ikke blevet til noget. Struer Kommune har haft så mange andre og meget større anlægsarbejder, der skulle passes. Men nu er det ved at være på tide, mener hun.

Det er da også med et enigt udvalg bag sig, at Grethe Hestbech nu kan gå til byrådet med en indstilling om, at pengene bliver frigivet og anlæggelsen af den nye have sat i gang.

- Det er blevet endnu mere aktuelt, efter at Struer Boligselskab har revet den nærmeste boligblok ned, så der nu er udsigt helt ud til Handbjerg og længere over mod Salling, konstaterer hun med et begrundet håb om, at beboerne kan få glæde af den nye have.

Den bliver så ikke engang så dyr som forventet.

Der er afsat 150.000 kroner til projektet på det kommunale anlægsbudget.

Men ifølge et tilbud, som er indhentet af teknik- og miljøforvaltningen i Struer Kommune vil det kun koste 110.000 kroner at få etableret et nyt haveanlæg med fliser og beplantning og en lille pavillon, hvor beboerne kan søge læ.

Grethe Hestbech forventer derfor heller ikke, at forslaget møder modstand, når byrådet skal tage endelig stilling til, om pengene skal frigives.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Nye indbrudstal: Færre indbrud i Holstebro

112

Kreditkorttyve er fortsat på fri fod: Hærger nu i Nordjylland

TTH Damer For abonnenter

Se billederne fra første arbejdsdag: Målvogteren slog assistenten i længe ventet løbeduel

Holstebro

Få ansøgere til ingeniøruddannelse sender VIA ud i offensiv

Danmark

Ægtepar fanget i bille-befængt lejlighed: - Det kribler og kravler alle vegne

Holstebro

Kendt værtshusholder overtager Onkel Toms Hytte

Holstebro For abonnenter

50 år siden: Månelandingen ryddede forsiden 9 dage i træk

Holstebro

Cyklister raser over dårlige cykelstier: Trærødder og huller ødelægger dem

Vestjylland

Frivillige finder døde havfugle fyldt med plastik

Annonce