Annonce
Erhverv

Nu er det fastlagt: Nu åbner Struers nye kabelbane snart

Brian Højhus kan endelig begynde at se konturerne af den kabelbane, som han har kæmpet for at få etableret på havnen i Struer, så længe. Foto: Morten Stricker
Efter et langt forløb kan Brian Højhus snart byde vandglade gæster ned på havnen for at se den færdige kabelbane.
Annonce

Struer: Byggeriet af Struers nye kommende kabelbane er begyndt, og snart er der ikke længe til, at du kan være med til at fejre åbningen.

Det sker fredag den 26. april klokken 13, hvor man kan få en fremvisning af banen og instruktion i, hvordan den fungerer. Og så kan man ellers lege gratis i vandet med kabelbanen resten af dagen.

- Det bliver helt vildt lækkert endelig at komme i gang, siger Brian Højhus, der har været primus motor bag arbejdet med at få en kabelbane til havnen i Struer.

Kigger man ned på havnen i disse dage, vil man formentlig se den store kran og menneskene, der lige nu arbejder på at få det hele klar til den store åbning. De har været lidt forsinkede på grund af vandstanden, forklarer Brian Højhus.

- Der har været meget højvande, så vi har ikke kunnet komme ud og få støbt platformen i vandet, men nu er der styr på det, siger han.

Også på land skal der bygges. To pavilloner, der hænger sammen, kommer der til, og de skal huse toiletfaciliteter, bad, omklædningsrum, udlejningsudstyr samt en lille café, hvor der også vil være mulighed for at sidde udenfor og nyde udsigten.

Det er anden gang Brian Højhus forsøger at få en kabelbane til Struer, og han er glad for, at det nu snart bliver en realitet.

- Det bliver megagodt for Struer, det tror jeg på, siger han.

- Jeg har ikke haft så meget fokus på min anden forretning i alt det her, så de bliver nok også glade for at se mig igen, siger han med et lille grin.

Kabelbanen vil have åbent fra 26. april til september - alt efter hvordan vejret arter sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Brændte tegn i togets borde

Holstebro

Kaffeladen klar igen efter dyr nedlukning

Debat

Ingen fik direkte besked om nedlukningen

Lemvig

14-årig død efter ulykke

Annonce