Annonce
Struer

Nu er der sat navn på ny havnechef i Struer

Torben Strømgaard kommer fra en stilling som centerleder i Mejrup Kultur- og Fritidscenter. Her fotograferet i forbindelse med et tidligere job som salgs- og marketingschef for havnen i Thyborøn Havn. Pressefoto
Havnebestyrelsen har fundet en afløser for den tidligere havnechef, som blev bedt om at forlade kontoret på grund af mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen.
Annonce

Struer: Havnebestyrelsen, som står med det overordnede ansvar for både driften og den videre udvikling af Holstebro-Struer Havn, har fundet en afløser for Søren Adsersen, den tidligere havnechef, som opsagde sin stilling med øjeblikkelig virkning og fratrådte sin stilling 16. marts.

Dette skete en lille måneds tid efter, at kommunaldirektøren i Struer Kommune, Jesper Thyrring Møller, kunne oplyse, at Søren Adsersen var fritaget for tjeneste på grund af mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen som overfartsleder på Venø-overfarten.

Søren Adsersen oplyste ved sin fratrædelse som havnechef, at han søgte nye udfordringer.

- Mere kan jeg ikke sige om det lige nu, sagde den nu tidligere havnechef og overfartsleder til avisen.

Hvad der videre kommer til at ske i forbindelse med den pludselige afsked med den tidligere havnechef afhænger nu af, hvad politiet når frem til af konklussioner, når de er nået tilbunds i en efterforskning af de omtalte "uretmæssigheder".

På havnen i Struer har det i melletiden været et spørgsmål om at se fremad og finde den rette kandidat til at overtage jobbet som havnechef, og efter at have været igennem den sidste ansættelsesrunde bliver det nu den 40-årige Torben Lindberg Strømgaard fra Holstebro.

Jeg ser meget frem til at være med til at forvandle havnen. Jeg ser i virkeligheden havnen som ét stort oplevelsescenter, hvor både lokale og gæster skal have en god oplevelse. Jeg ved, hvad god service betyder, for det har jeg arbejdet systematisk med i mit nuværende job, og det kan være med til at fortsætte den udviklingen og forvandling havneområdet er i gang med.

Torben Lindberg Strømgaard, ny havnechef, Holstebro Struer Havn

Annonce

Ét stort oplevelsescenter

Torben Lindberg Strømgaard kommer fra en stilling som centerleder i Mejrup Kultur- og Fritidscenter, og tidligere har han været salgs- og marketingschef for Thyborøn Havn.

Nu glæder han sig til at stå i spidsen for både driften og en videre udvikling af Holstebro-Struer Havn, hvor han på forhånd er optaget af at få både industri, lystbådehavn, byliv og oplevelser på havnen til at gå op i en højere enhed.

- Jeg ser meget frem til at være med til at forvandle havnen. Jeg ser i virkeligheden havnen som ét stort oplevelsescenter, hvor både lokale og gæster skal have en god oplevelse. Jeg ved, hvad god service betyder, for det har jeg arbejdet systematisk med i mit nuværende job, og det kan være med til at fortsætte den udviklingen og forvandling havneområdet er i gang med, siger han i en pressemeddelelse fra Holstebro-Struer Havn, som blev udsendt fredag morgen.

- Jeg har fra mit tidligere job i Thyborøn stor erfaring med den kommercielle del af en havn, og jeg har besøgt cirka 100 havne i forskellige lande, så jeg har mange kontakter og erfaringer, jeg kan trække på, fortæller han.

Annonce

Start 1. august

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S), som også er formand for Holstebro-Struer Havn, ser frem til samarbejdet med den nye havnechef:

- Torben har blik for både det kommercielle i havnen, men også at havnen er båret af en lang række interessenter, herunder frivillige. Samtidig har Torben vist stærke analytiske og forretningsmæssige kompetencer, som er vigtige for varetagelse af stillingen. Derfor glæder vi os meget til, at Torben starter og sætter gang i udviklingen af havnen, siger Niels Viggo Lynghøj i den udsendte pressemeddelelse.

Torben Lindberg Strømgaard bor i Mejrup ved Holstebro med sin kone og to børn og er i øvrigt medlem af Holstebro Byråd, hvor han er medlem af Venstres byrådsgruppe, næstformand for børne- og familieudvalget og medlem af arbejdsmarkedsudvalget.

Torben Lindberg Strømgaard tiltræder stillingen som havnechef på Holstebro-Struer Havn 1. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Holstebro

Med benzin i blodet

Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce