Annonce
Ulfborg/Vemb

Nu åbner svigerinderne Thorsminde-caféen

Der kan altid lige gøres lidt mere, pyntes lidt bedre, eller anskaffes en ekstra sliktype. Den helt store opgave - udover renoveringen - har været at begrænse sig for Sanne Fabricius Bro (t.v.) og Vibeke Krog Bro (t.h.). Foto: Jan Briks

Lørdag den 2. marts bliver der åbnet op for Thorsmindes nye spisested.

Annonce

Thorsminde: Flasker med fugemasse og rengøringsmiddel. Duften af ribbensteg i ovnen og bøfsandwich-bøffer på grillen. Larmen fra kaffemaskinen, der er ved at blive installeret og synet af sommerisen, der bliver sat på plads i fryseren.

De sidste par uger har to svigerinder haft travlt. Arbejdstiden har været tidlig morgen til sen aften. Vibeke Krog Bro har de sidste par uger, før hun sluttede sit fuldtidsarbejde, hver dag arbejdet fuldtid gange to - både i DGI og i den café, som hun sammen med Sanne Fabricius Bro er ved at lægge sidste hånd på i den gamle Havgrillen i Thorsminde.

- Det er vores drøm, der er blevet til virkelighed, siger Vibeke Krog Bro, da hun viser rundt i de nyrenoverede lokaler - en renovering, der med hjælp fra familien har kostet i omegnen af 100.000 kroner.

- Herovre har vi fået væltet en mur, og så har vi fået lavet en café. Vi har fået nyt fadølsanlæg, malerier på væggene, og så har vi arbejdet næsten i døgndrift de sidste par dage for at nå at blive klar, siger Vibeke Krog Bro, der lørdag - for første gang - kan byde nye kunder velkomne i det nye Café Havglimt.

De to svigerinder arbejder op til åbningen lørdag i døgndrift for at nå at blive klar. Foto: Jan Briks
Annonce

Der er kunder nok

I midten af februar gik Michael Lundsgaard, der blandt andet ejer Restaurant St. George i Thorsminde, konkurs. Og i efteråret sidste år droppede Bjarne Nielsen, der ejer Gl. Havn Røgeri, at lave en større restaurant i forbindelse med røgeriet.

Men det har ikke skræmt de to svigerinder væk.

- Min mand er jo medejer Nørregård Fisk og det boomer. Så det her med at sæsonen er for kort, og at der ikke er nok kunder - det er helt forkert. Der er folk herude, det var en god forretning før, og vi har en god mavefornemmelse, siger Vibeke Krog Bro.

Hun priser sig lykkelig over den lokale investor, der har skudt penge i svigerindernes projekt:

- Vi har en fantastisk investor, som skyder en masse penge i, uden egentlig at få så meget at sige, siger hun.

- Det er fantastisk, at han vil støtte op, er de begge enige om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Slidt vejstrækning får nyt liv

Annonce