Annonce
Erhverv

Nu åbner Aldi større butik i Struer

Når den nye butik kommer i drift, vil den gamle blive revet ned og give plads til endnu flere parkeringspladser. Foto: Frede Stengaard
Aldi er klar til åbning af ny butik med bedre plads og et større udvalg af varer fredag den 23. april klokken otte.

Struer: Aldi er godt på vej med en ny og større butik i Struer.

Byggeriet kom i gang, da Aldi fik opkøbt nogle af nabomatriklerne på Nordvestvej, så der kunne blive plads til både butikken og et større areal til parkering.

Det skete under protest fra nogle af de øvrige naboer. Men Struer Kommune godkendte planerne, og den nye butik er nu klar til at åbne for kunderne.

Annonce

Fredag den 23. april klokken otte vil butikschefen, Senia Nørgaard Andersen, og de ansatte i butikken byde de første kunder velkommen inden for i butikken med både en pose nybagt bake-off og en buket blomster.


Selv om Corona forhindrer et brag af en fest med utallige gæster på én gang, bliver det alligevel en festdag,

Senia Nørgaard Andersen, butikschef, Aldi, Struer


Desuden vil der for alle være mulighed for at vinde en præmie på de uddelte skrabelodder, og priserne vil generelt være skruet i bund med en række åbningstilbud på selve åbningsdagen og ugen efter.

Alt sammen i en ny butik med bedre plads, en bredere gang mellem hylderne og mere lys, når Aldi åbner en butik i Struer, der er cirka dobbelt så stor som den eksisterende.

- Vi glæder os. Det er et lyspunkt, som vi længe har set frem til. Vi får nemlig både en større butik og mere lagerplads. Før har vi været vant til at rykke varer frem og tilbage for at få adgang til den palle, vi skulle bruge, siger butikschef Senia Nørgaard Andersen i en pressemeddelelse fra Aldi, som er udsendt i forbindelse med den kommende åbning af butikken.

- Selv om Corona forhindrer et brag af en fest med utallige gæster på én gang, bliver det alligevel en festdag, forsikrer hun, og fra centralt hold oplyser Aldi, at sortimentet blandt andet vil blive opdateret med endnu flere danske varer, flere mærkevarer, mere økologi og en bred vifte af både vegetariske og veganske varer på hylderne.

Aldi Struer

Beliggenhed: Holstebrovej 21-25.

Størrelse: 1200 kvadratmeter, hvoraf de 846 kvadratmeter er salgsareal, og med adgang til parkeringsplads med 75 parkeringspladser og to p-pladser med adgang til ladestander, hvor bilen kan tankes op, mens man er på indkøb.

På åbningsdagen vil halvdelen af parkeringspladserne være tilgængelige. Resten bliver etableret, når den gamle butik på grunden bliver tømt for inventar og varelager, så den kan rives ned

Åbningstider: Alle dage fra 8-21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce