Annonce
Kultur

Nostalgifestival er klar: Fik endelig svar fra Sweet

70'er-koryfæerne Sweet spiller op på Nostalgifestivalen. Foto: Søren E. Alwan
Aftalen med Sweet er blev jagtet gennem flere måneder, og nu kan programmet kaldes stjernespækket, mener arrangør Poul Hornshøj.
Annonce

Holstebro: Lidt før klokken 12 torsdag kom bekræftelsen på telefonen, og smilene hos Poul Hornshøj og John Brødbæk blev endnu bredere: Glamrock-bandet Sweet kommer til Danmark 8. august. Og fuldender dermed Nostalgifestivalens hede jubilæumsdrømme.

Her markeres nemlig 30-året for den første nostalgiske festival i Holstebro, som oprindeligt hed 60'er-festivalen. Men af nødvendigt gode grunde er 70'er og 80'er bands forlængst kommet med på spillelisterne. Sweet kom på banen i 70'erne.

Aftalen med Sweet er blev jagtet gennem flere måneder, og nu kan programmet kaldes stjernespækket, mener arrangør Poul Hornshøj.

Et af de mest populære bands gennem årene er Smokie, der var med i startåret og har spillet en halv snes gange siden.

- Smokie er altid en succes, og de får lov at åbne festen klokken 12. Det har både de og vi fortjent, smiler Hornshøj.

Og kasserer John Brødbæk smiler med. De ved begge, at det næsten sikkert giver mange tilhørere helt fra start til lørdagsfestivalen. Og dermed flere penge i kassen.

Det populære startband bliver suppleret med andre fine navne. Glamrock er også på tapetet med Torben Lendager og Roosters. Oprindeligt var Lendager på scenen med Walkers.

Der bliver genhør med Showaddywaddy, som var med første gang for 29 år siden og i gendannet udgave var med på Kulturperlens program sidste sommer.

Og så glæder både Poul Hornshøj og Joh Brødbæk sig til at præsentere Danser med drenge.

- De er hammergode og har været på vores ønskeliste gennem mange år. Vi er glade for, at det endelig er lykkedes. Dem er der mange, der rykker på, siger Poul Hornshøj.

Ud over de fem større navne på den store scene præsenteres en række bands på lille scene.

Der investeres omkring 900.000 kroner i musik og lydudstyr, og billetterne er sat til salg fra 400 kroner.

Bandet Danser med Drenge forventes at trække mange til Nostalgifestivalen 8. august 2020. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce