Sport

Nordjyder kylede Mejdal-Halgård ud af 3. division

Når Joakim Mølgård og resten af Mejdal-Halgård i næste sæson skal spille i jyllandsserien, bliver en af modstanderne ikke Hogagers førstehold. Formentlig skal de i stedet møde reserverne. Arkivfoto: Johan Gadegaard
I den direkte dyst om en plads i 3. division måtte Mejdal-Halgård give fortabt over to kampe. Sammenlagt blev det til et nederlag på 14 mål for holdet, der må tage ved lære af en tur ned i jyllandsserien.

Mejdal: Torsdag så det umiddelbart ud til, at det dårlige udebane-resultat på 35-29 var gået i glemmebogen.

I de første ti minutter kom Mejdal-Halgårds herrer godt fra start i returkampen, men kort efter haltede det i det offensive spil, hvor særligt bagspillerne havde svært ved at sende kvalificerede afslutninger afsted.

Omvendt fik nordjyske Nøvling IF fra jyllandsserien stablet en føring på fire mål på benene. Herfra så de oprykningsivrige gæster sig ikke tilbage og vandt til sidst med 27-19.

- Vi havde hele værktøjskassen fremme og prøvede både offensive og defensive muligheder af i forsvaret. Det fungerede fint, men vi brændte for mange 100 procentchancer. De har gode keepere, men vi valgte desværre også ikke at skyde så klogt, fortæller Mejdal-Halgårds træner, Lasse Pedersen.

Symptomatisk punktum

Netop det at misse målet er bestemt ikke et nyt problem i Mejdal.

Lige under 22 mål har de grønklædte spillere i gennemsnit hamret i netmaskerne i løbet af sæsonens 24 kampe. Ikke tilfredsstillende hvis man spørger chefen på sidelinjen, der ellers har gjort alt i sin magt for at ændre på symptomet.

Træneren har nemlig haft langt mere fokus på at forbedre angrebsspillet frem for at teste forsvarsøvelser af til træningerne. Måske fik det en konsekvens, da Mejdal-Halgård torsdag måtte tage alternative defensive tiltag i brug.

- Der var mange konstellationer, der blev testet. Det kunne nok godt være lidt stressende for spillerne, men vi blev nødt til at prøve alt af, siger Lasse Pedersen.

Arbejdet trækker

Lige lidt hjalp det dog for værterne, der også var ramt på ressourcerne. Selvom aftenen dannede ramme om sæsonens vigtigste kamp, modtog cheftræneren et par afbud.

- Jeg manglede nogle stykker, fordi de skulle på job. Det er selvfølgelig super ærgerligt, men sådan har det været gennem hele sæsonen, siger træneren.

Men de, der havde sat tiden af til skæbnedysten, var ikke nede i kulkælderen efter nedrykningen.

- Først var de naturligvis skuffede, men to til tre minutter senere, da vi fik vendt kampen, var humøret fint igen, bemærker Lasse Pedersen.

0/0
Annonce
Fodbold For abonnenter

Én dansker, én rumæner og 14 ukrainere: Nyt fodboldhold har indtaget Sørvad

Håndbold

Skjern, Skanderborg og Ribe-Esbjerg venter i pokalen

HB For abonnenter

11. sejr på stribe: Fire magiske minutter lukkede "det perfekte forår"

Fodbold For abonnenter

Holdet der har tabt 13-2 og 18-0: Det gør langt mere ondt at tabe 3-2

TTH Herrer For abonnenter

Hjem til fuldtidsjob og usamlede Ikea-møbler

TTH Herrer For abonnenter

TTH og cheftræner skal snakke fremtid inden sommerferien

Sport

VM-debutant går benhårdt efter medaljerne

Lemvig-Thyborøn

Lemvig henter forsvarsspecialist hjem til Vestjylland: - Nu kan jeg endelig kalde mig ligaspiller

Annonce