Annonce
Kultur

Nikoline: Jeg skal gøre min HF færdig - og så lave en masse musik

Nikoline Steen Kristensen synger duet med Michael Falch. Foto: Lasse Lagoni / TV 2
Det blev til en 2. plads i X-Factorkonkurrencen for Nikoline fra Sørvad - men en anden plads skal også åbne døre

Sørvad: Det er dagen efter fredagens store X-Factor finale, og Nikoline Steen Kristensen kan begynde at slappe af. Efter flere ugers intense øvedage sluttede hun konkurrencen på en imponerende anden plads ud af de flere hundrede deltagere, der deltog i konkurrencen. Vinderen af konkurrencen, Solveig, løb samtidigt med den største medie-opmærksomhed, så Nikoline Steen Kristensen kan se frem mod en almindelig hverdag igen.

- Det ville selvfølgelig altid være fedt, hvis jeg havde vundet konkurrencen, men jeg er megastolt over Solveig. Og en andenplads vil også åbne for nogle nye muligheder, siger Nikoline Steen Kristensen.

Hjem til Sørvad

Deltagelsen i X-Factor har givet hende blod på tanden. Hun vil gerne fortsætte med at lave musik, men skal naturligt nok lige finde vejen. Derfor vil turen søndag igen gå tilbage til Sørvad, hvor hun fortsat bor sammen med forældrene Søren Steen Larsen og Pia Susan Kristensen.

- Lige nu er mine planer, at jeg skal hjem og gøre min HF færdig. Så regner jeg med, at jeg skal ud at rejse og ellers lave en masse musik, siger Nikoline Steen Kristensen.

De seneste uger har hun været i selskab med mennesker, der arbejdet med musik til daglig og har derfor fået gode kontakter. Hun håber derfor, at der vil være hjælp at hente til at komme videre ad den musikalske vej.

Annonce

Gik i sort

Fredag aftens store samtaleemne var Nikolines uheld på scenen, hvor hun oplevede at gå i stå midt i sin første sang.

- Jeg ved egentligt ikke helt, hvad der skete. Det var som om jeg blev frosset. Jeg blev helt blank og tænkte blot "Uha, hvad sker der lige her". Men de var heldigvis hurtigte til at komme og hjælpe mig ud. De var gode, og der var ingen stress. Det fik lov til at tage den tid, det tog, siger Nikoline Steen Kristensen, som få minutter senere var tilbage og gennemførte resten af aftenens show uden større problemer.

- Naturligvis var jeg lidt nervøs for, om jeg ville gå i stå igen, men det gik rigtigt godt, siger hun.

Annonce

Punktum

Blandt andet stod hun sammen med Michael Falch og sang duet på nogle af hans største hits, inden hun sluttede med en sang skrevet til hende. Nikoline Steen Kristensen sang "Alle tråde samles til slut" skrevet af Nikolaj Nørlund,

Nu er der sat punktum for X-Factor i denne sæson. Hun brugte fredag aften til at tage afsked med alle deltagerne og gør nu klar til at vende tilbage til Sørvad.

- Nu skal jeg finde en anden hverdag, have lidt ro igen og være sammen med familien. De har været gode til at bakke mig op, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce