Annonce
Kultur

Lige ved og næsten for Nikoline fra Sørvad: Gik i sort på scenen - men vendte tilbage og tog andenpladsen

Solveig vandt X Factor-finalen, mens vestjyske Nikoline Steen Kristensen fik andenpladsen fredag aften. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Sørvad: Nær ved og næsten. Nikoline Steen Kristensen fra Sørvad sang sig helt op i finalen i TV2-konkurrencen X-Faktor, der fredag aften løb over skærmen. Men da aftenen var oppe, måtte hun se sig slået af den blot 15-årige Solveig, mens Nikoline Steen Kristensen sikkert satte sig på anden pladsen.

Det gjorde hun, selv om hele landet for åben skærm så en Nikoline Steen Kristensen, der gik i sort, da hun skulle synge aftenens første nummer. Siddende på et trappetrin nåede hun blot få linjer ind i første vers, da det gik galt for hende. Mens musikken spillede, sad hun blot stirrende tilbage, og måtte kort efter hjælpes ud af sin dommer Oh Land. Hun var dog kort efter tilbage og sang sig sikkert gennem resten af aftenen uden flere afbrydelser.

Til TV2 forklarer Nikoline Steen Kristensen, at hun faktisk ikke husker meget af, hvad der skete, da klappen gik ned. Hun var med egne ord bare "frosset fast".

Annonce

- Jeg ved faktisk ikke, hvorfor der skete. Pludselig følte jeg bare, jeg var ved at besvime, og så tænkte jeg: "Nu går det galt". Og så blev jeg bare blank, siger Nikoline Steen Kristensen.

Dermed skulle vinderen af 'findes mellem Solveig og Nikoline Steen Kristensen, der nok engang var på scenen og sang sange, der var skrevet direkte til dem. Nikoline Steen Kristensen sang "Alle tråde samles til slut" skrevet af Nikolaj Nørlund, men det rakte ikke til en sejr. TV2 har i dag offentliggjort seernes stemmetal, som viser, at Solveig fik 52,7 procent af stemmerne, mens 47,3 procent stemte på Nikoline Steen Kristensen.

Tre deltagere var med i finaleshowet, der var delt op i to. Efter første afdeling blev Simon & Marcus stemt hjem med blot 29 procent af stemmerne, mens der trods Nikoline Steen Kristensens blackout var næsten dødt løb mellem hende og Solveig. De fik henholdsvis 35 og 36 procent af stemmerne.

Nikoline gik hele vejen til finalen i X Factor, og med opbakningen fra hjembyen Sørvad nåede hun næsten  helt til tops i konkurrencen. Arkivfoto: Morten Stricker


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce