Kultur

Nikolaj Stokholm tester igen på Høloftet

Nikolaj Stokholm finpudser sit nye show med to testshows på Høloftet på Thyholm. Arkivfoto
Høloftet på Thyholm byder den 1. og 2. oktober på test-aftener med stand up-komikeren Nikolaj Stokholm, og lørdag den 10. august bliver der tid til at fejre Høloftets fem års fødselsdag.

Thyholm: Komikeren Nikolaj Stokholm gjorde det i maj, og han gør det igen i begyndelsen af oktober: Tester sit nye show på Høloftet på Thyholm.

Det er tirsdag den 1. oktober og onsdag den 2. oktober, at Nikolaj Stokholm dukker op på den intime scene på Thyholm for at finpudse sit næsten færdige show.

- Vi havde to forrygende, udsolgte testaftener med ham i maj, og det er dejligt, at han vil lave endnu to testshows hos os - denne gang selvfølgelig med et noget mere færdigt materiale, siger Bent Hargaard, der driver Høloftet samme med sin hustru, Hanne Hargaard.

Bent Hargaard har desuden Hargaard Vinimport, der sælger økologiske vine til primært restauranter.

Høloftet har indtil videre kun meldt datoen den 1. oktober ud på sin hjemmeside, men Bent Hargaard oplyser over for avisen, at der også bliver et testshow den 2. oktober.

I det forrige show "Mit liv som Nikolaj Stokholm" grinede publikum ad fortællingen om en albinos opvækst i 90'ernes forstad. Nu er albinoen blevet voksen - sådan næsten da, som han udtrykker det - og det er på tide at kigge udad. At betragte os alle sammen og ikke mindst ham selv.

Det nye show, der hedder "Turen går til Nikolaj Stokholm", har premiere den 16. januar i Bremen Teater i København. Her er fem af de seks forestillinger i øvrigt udsolgt. Nikolaj Stokholm kommer herefter rundt i hele landet med blandt andet Holstebro på tourplanen.

Vi havde to forrygende, udsolgte testaftener med ham i maj, og det er dejligt, at han vil lave endnu to testshows hos os.

Bent Hargaard, indehaver af Høloftet

Fem års fødselsdag

Til august er det fem år siden, at de første toner lød fra den lille scene på Høloftet. Dengang var musikken afslutningen på et virksomhedsbesøg, som også indeholdt noget fagligt og naturligvis en vinsmagning.

Det var oprindeligt til brug for vinsmagninger, at loftet over vinlageret i Floulev blev inddraget, men så gik der altså musik i den.

Her fem år efter er der mere end 25 årlige, offentlige arrangementer, der tæller både musik, stand-up og foredrag.

- Der har været mange store navne forbi Høloftet, og det viser sig ofte, at de er så vilde med konceptet og den intime stemning på det lille spillested, at de gerne vil tilbage igen, siger Bent Hargaard.

Fødselsdagen fejres med en koncert lørdag den 10. august, og her har værtsparret bestilt den helt store sommer-grill-buffet hos Gl. Amstrup Slagteren.

Underholdningen til denne fødselsdagskoncert er lagt i hænderne på Stryg’fri, som gav koncert på vinlageret i 2013 - kort inden spillestedet Høloftet blev en realitet.

0/0
Annonce
Kultur For abonnenter

Det eneste ønske, der ikke blev opfyldt, var et bevægeligt drageskelet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Patrick overgik sig selv i ironman dedikeret til sin afdøde kusine: - Jeg ville helst ikke skuffe Cecilie deroppe

Ulfborg/Vemb

Smat, smat: Markedets parkeringsplads regnede væk

Struer

Nu kan man igen bade ved Sunddraget: Badeforbud på grund af forurening ophævet

Erhverv

Tre bud på, at hvordan løser vi problemet med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft?

112

Far og datter overfaldet af tyr: Konen fik fat i en dyrlæge, der nedlagde tyren

Holstebro For abonnenter

Han havde fjernvarmenettet i hovedet

Holstebro

Syvårige Madicken skal bruge over en time på at komme hjem med bussen

Indland

Lars Larsen startede karrieren som rullende gardinmontør

Annonce