Annonce
Sport

Nicolai Poulsen vil udfylde tomrum i AGF efter Stage

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGF's nye midtbanespiller Nicolai Poulsen fik mandag debut og vil gå forrest efter Jens Stages klubskifte.

AGF måtte mandag nøjes med 1-1, da klubben mandag spillede sæsonens første kamp i 3F Superligaen på udebane mod Hobro IK.

I opgøret fik Nicolai Poulsen debut for AGF efter sit meget omtalte skifte fra Randers FC.

Midtbanespilleren skal være med til at fylde det tomrum, som Jens Stage har efterladt i AGF efter sit skifte til FC København. Den nytilkomne AGF’er føler da også, at der er en naturlig plads til ham hos aarhusianerne.

- Jeg vil gerne være en af lederne og gå forrest. Det er det, som Jens Stage var god til. Så det gør det naturligt for mig at fighte og gå til den.

- Det ligger fint til mig, at der er pres på, og det er en af grundene til, at jeg er kommet herud, siger Nicolai Poulsen.

Jens Stages skifte til FC København fik triste efterdønninger, da spillerens lejlighed i Aarhus natten til søndag ifølge AGF og FC København blev udsat for hærværk og brandstiftelse.

Episoden har også sat sine spor i AGF-truppen.

- Det er ærgerligt. Det kendetegner ikke vores fans, hvis de skal gøre sådan noget. Jens har givet alt for klubben. Han har givet sit hjerte.

- Det eneste, han har gjort, er at tage et nyt skridt i karrieren. Jeg synes ikke, at det er fortjent. Han har kun brændt for den her klub og gjort sit bedste, siger AGF-spilleren Alexander Munksgaard.

Østjyllands Politi ville mandag ikke bekræfte, at episoden omhandler Jens Stages lejlighed, da politiet dog meddelte, at sagen efterforskes.

Efter opgøret mod Hobro mener Nicolai Poulsen ikke, at AGF kom godt nok i gang med kampen. I store dele af første halvleg stod nordjyderne for det chanceskabende spil.

- De sidste 20 minutter spillede vi os igennem. Så vi kan tage med, at det ikke går, at vi ikke er til stede, når der fløjtes op.

- Vi skal være der 110 procent på duellerne og andenboldene, og hvad der ellers hører til. Ellers kan alle hold slå os, siger Nicolai Poulsen.

Jesper Juelsgård udlignede til 1-1 for AGF med 20 minutter tilbage, efter at Emmanuel Sabbi bragte Hobro foran efter en time.

AGF spiller igen fredag, når det gælder udekampen mod FC København.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

Annonce