Annonce
Sport

Nicolai Jørgensen får veteran som ny træner i Feyenoord

Lee Smith/Ritzau Scanpix
Hollands tidligere landsholdstræner Dick Advocaat overtager posten som cheftræner i Feyenoord efter Jaap Stam.

Den danske landsholdsangriber Nicolai Jørgensen får en erfaren herre på cheftrænerstolen i sin hollandske klub Feyenoord.

Det bliver nemlig den 72-årige tidligere hollandske landstræner Dick Advocaat, der overtager posten efter Jaap Stam. Advocaats kontrakt gælder for resten af sæsonen.

Det skriver den hollandske fodboldklub på sin hjemmeside.

- Hvis jeg kan hjælpe klubben, vil jeg med glæde gøre det, siger Advocaat til hjemmesiden.

Mandag meddelte Stam, at han trak sig fra trænerjobbet, som han kun havde bestredet siden sommer. Beslutningen kom i kølvandet på 0-4-nederlaget til Ajax søndag.

Dick Advocaat har af tre omgange stået i spidsen for det hollandske landshold. Senest i seks måneder i 2017. Han har også tidligere haft det sportslige ansvar for landsholdene i Belgien, Sydkorea og Rusland.

Feyenoord har indledt sæsonen med halvsløje resultater og er noteret for 14 point efter 11 kampe. Det rækker til en 12.-plads blandt Æresdivisionens 18 hold.

De 15-dobbelte hollandske mestre har også fået en svær start i Europa League, hvor holdet ligger sidst i gruppe G efter tre kampe.

/ritzau/AFP

Annonce
Læs nyheden på Feyenoords hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Nye afsløringer af sjusk og rod: Kommunens kort betalte for værtshusbesøg, boksebilletter og Apple Watch

Leder For abonnenter

Den socialdemokratiske pølsefabrik

Politik er sjældent kønt. Som den tidligere tyske rigskansler Bismark sagde: "Jo mindre folk ved om, hvordan man laver pølser og politik, jo bedre sover de." Det er sikkert ikke helt forkert. Der er næppe mange, der har fået væsentligt meget mere tillid til landets politikere efter at have set den mail, som blev lækket fra Socialdemokratiet omkring de forestående forhandlinger om en ny kommunal udligningsordning. Her fremgår det, at finansministerens særlige rådgiver sammen med to ledende medarbejdere i AIA (Socialdemokraternes informationskontor red.) skal stå for ”historier på Venstre (…) på baggrund af svar fra forhandlinger og andet”.” Med andre ord; regeringens folk skal angribe Venstre på sociale medier og i rigtige medier, mens man samtidig forhandler med dem. Man fristes naturligvis til at spørge, hvorfor dog begynde at angribe sin forhandlingspartner, mens man forsøger at lande en aftale i et fortroligt rum? Men det svar får man aldrig som et rigtigt svar, der giver nogen objektiv mening uden for Christiansborgs tykke mure. Sådan er politik åbenbart bare. Sådan er det at lave pølser. Nu er Socialdemokraterne næppe ene om at have strategier for, hvordan man bedst mulig nedgør og forsøger at ydmyge sine politiske modstandere. Man kan dog med rette undres over, at det skal ske ved at bruge skattebetalte personlige rådgivere og statsfinansierede partiapparater til at lave smudskampagner. I tilfældet Socialdemokraterne kan det desuden virke helt overflødigt. Modsat Venstre har partiet jo vist, at det faktisk godt kan lade sig gøre at have en et-parti regering, der ikke hele tiden balancerer på randen af sammenbrud. Læg dertil at oppositionen anført af Venstre satdig virker som om, at den ikke har nogen form for selvstændig politik. Det værste i mail-sagen er dog, at udligningsreformen faktisk er rigtig vigtig for kommunerne, der hver dag forsøger at levere den mest borgernære service til landets borgere. De har fortjent en mere seriøs indgang til udligningsspørgsmålet end et stykke absurd politisk skuespil anført af Socialdemokraterne.

Annonce