Annonce
Debat

Nej til "danske" børn fra Syrien til Danmark

Allan Berg. Pressefoto

Læserbrev: Lad mig starte med at slå fast. Der er ingen fornuftige mennesker, som ikke syntes,det er synd for de børn. De har ikke valgt Syrien og ISIS, som deres forældre har.

MEN deres forældre har truffet et valg, og det valg har ikke fået det udfald, de havde håbet på, men det ændrer ikke ved, at det valg har konsekvenser for dem og deres familie.

De forældre har med deres bestialske metoder vist os deres enorme had til vores frie og trygge levevis - til alt, hvad vi er og står for. Senest i februar 2015, hvor København blev ramt af terror mod Krudttønden og den jødiske synagoge. To mennesker blev dræbt og seks politifolk blev såret. Vil nogen tage ansvaret for det ikke sker, hvis syriske børn og deres forældre hentes til Danmark? Eller vil man igen sige, det kunne vi ikke vide, og vi skal stå sammen mod terror, og ikke lade os kue.


Vi skal ikke have flere radikaliserede muslimer i Danmark. Vi skal have færre.


Det er mig derfor fuldstændigt ubegribeligt, at landsskadelige politikere kræver, at regeringen henter børn af IS-terrorister til Danmark.

Vi skal ikke have flere radikaliserede muslimer i Danmark. Vi skal have færre.

For faktum er, at man ikke kan tage børnene hertil, uden at forældrene får ret til at følge med. Det vil kræve en ændring af de forældede internationale konventioner, som alle andre partier ikke vil røre ved og ændret. Der er kun Nye Borgerlige, som vil have de konventioner ændret og gjort mere tidssvarende, nu kan andre partier måske se hvorfor.

Derimod kan vi se på muligheder for at hjælpe dem i de nærområder, de befinder sig i, for til Danmark skal de aldrig mere.

Vi skylder hinanden og vores børn at sikre, at disse islamiske forbrydere ALDRIG kommer tilbage hertil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce