Annonce
Sport

Nederlaget skal sluges inden bronzekampen: - De næste tre dage gider jeg ikke tænke på den for at være helt ærlig

Jorn Smits blev hjulpet af banen, da han vrikkede om på sin ankel i 2. halvleg. Han kom dog på banen og burde være i spil til bronzekampen.  Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Ingen går ind til en semifinale med drømme om at skulle spille bronzekampe, men når nu guld og sølv er væk, kan man lige så godt gå efter bronzen. Og TTH Holstebro-spillerne vil slutte sæsonen med metal om halsen.

Silkeborg: Onsdag klokken 20.30 bliver der fløjtet op til den første af årets DM-finaler i håndbold.

Uden TTH Holstebro blandt deltagerne. De spiller i stedet to timer tidligere på udebane mod GOG i Gudme i kampen, ingen på forhånd drømmer om at skulle spille. Bronzekampen, eller 'taberfinalen' som kampen også ind i mellem bliver omtalt som.

Men der er stadigt medaljer at spille om, og dem vil de hvidblusede vestjyder trods alt gerne have fingre i.

Annonce

- Vi skal lige have lov til at sluge semifinale-nederlaget, men så går vi også i gang med at forberede os til bronzekampene. Det er nogle kampe, vi vil forsøge at vinde, siger anfører Christoffer Cichosz.


De næste tre dage gider jeg ikke tænke på den bronzekamp for at være helt ærlig.

Allan Damgaard, TTH Holstebro


Og selv om de trætte og slagne TTH'ere i nederlagets stund mest af alt lignede et hold, der bare skulle have lov til at gå på sommerferie, så kommer de ikke til at gå halvhjertet ind til opgaven.

- I bronzekampene kommer vi til at gå all in, ligesom vi ville have gjort, hvis vi skulle spille finale. Vi vil give alt, hvad vi har, og så må vi se om det er nok, siger Cichosz.

Vi skal vinde

Allan Damgaard lagde heller ikke skjul på, at det i minutterne efter semifinalen i Silkeborg var svært at koncentrere sig om bronzemedaljer.

- De næste tre dage gider jeg ikke tænke på den bronzekamp for at være helt ærlig. Når det så er sagt, så vil vi selvfølgelig gerne have noget metal rundt om halsen, men lige nu gør det for ondt, at vi ikke kom i den finale, lød det fra Allan Damgaard.

Bronzekampe

Første bronzekamp spilles onsdag 2. juni klokken 18.30 i Gudme.

Anden bronzekamp spilles mandag 7. juni klokken 18.30 i Gråkjær Arena.

En eventuel tredje bronzekamp spilles onsdag 16. juni klokken 18.30 i Gudme.

Bronzekampene spilles ligesom finaler og semifinaler efter 'først til tre point'-systemet.

Også Jonas Porup var selvfølgelig en skuffet mand, men han var allerede klar til at fastslå én ting inden bronzekampen.

- Vi skal vinde. Vi er TTH Holstebro, og vi skal gå ind til enhver kamp for at jagte en sejr, lød det klare budskab fra forsvarsdirigenten.

TTH Holstebro har fire gange tidligere vundet bronze. I 2009, 2012, 2014 og senest i 2020, hvor holdet lå på en tredjeplads i tabellen, da sæsonen blev afslutte før tid på grund af corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce