Annonce
TTH Holstebro

Nederlag i Skansen var en streg i regningen

Magnus Bramming glæder sig over, at man selv på en dårlig dag ikke faldt sammen. Men derfor var han stadigt skuffet over nederlaget til Sønderjyske lørdag eftermiddag. Foto: Johan Gadegaard
Efter to sejre i ligaens to første kampe kom TTH Holstebro ned på jorden igen med et udebane nederlag til Sønderjyske lørdag eftermiddag. Hvis vi vil kalde os selv for et tophold skal vi kunne tage point, selv om vi spiller under niveau, siger Magnus Bramming.
Annonce

Sønderborg: Man skal ikke tage fejl. 'Skansen' i Sønderborg, Sønderjyskes hjemmebane, kan være et ubehageligt sted at spille og hjemmeholdet er en særdeles kombetant modstander - bare spørg i Skjern.

Men det var altså ikke fordi at hjemmeholdet var fyr og flamme. Tværtimod måtte TTH Holstebro sande, at man lige så vel som en dygtig modstander, tabte til sig selv. De vestjyske  medaljekandiater spillede simpelthen under niveau, og så taber man altså et sted som 'Skansen'.

- Det var lidt en streg i regningen. Vi spillede dårligt hele vejen rundt og ramte ikke vores niveau, konstaterer Magnus Bramming.

Defensivt fik TTH aldrig lukket ordentligt af, og i angrebsspillet skar det især i øjnene, at man brændte op mod ti helt frie skudchancer mod hjemmeholdets keepere.

- Jeg synes vi skal være bedre end det her. Hvis vi vil være et tophold, og det mener vi jo selv vi skal være, skal vi have kvaliteten til, at vi stadigtvæk får point med hjem, selv om vi ikke rammer dagen. Der har vi noget, vi skal arbejde med, at turde stole på, at hvis bare vi sætter vores angreb ordentligt op, så scorer vi også de mål, der skal til - selv på en dårlig dag, siger Magnus Bramming.

Annonce

5-1 blev prøvet for sent

For cheftræner Søren Hansen var nederlaget ligeledes en hård kamel at sluge, fordi han også i højere grad så et hold, der tabte til sig selv, end til modstanderne. Sønderjyske udnyttede sådan set bare, at TTH fejlede.

- Vi fik aldrig afviklet kampen på vores præmisser, og vores spil blev alt for ofte både for ivrigt og urytmisk. Der var ikke rigtigt en periode i kampen, hvor vi følte vi havde overtaget, siger Søren Hansen.

Kampen i tal

Sønderjyske - TTH Holstebro 33-28 (16-16)

Herreligaen, 3. runde

Stillinger undervejs: 4-2, 7-7, 11-10, 12-11, 16-14, 16-16, 20-19, 22-22, 26-24, 28-25, 30-27, 32-28.

Mål, TTH: Nikolaj Enderleit 6, Magnus Bramming 5, Johan Meklenborg 4, Christoffer Cichosz 3, Kay Smits 3, Jonas Porup 3, Odinn Rikhardsson 2, Aaron Mensing 2.

Topscorere, Sønderjyske: Jon Andersen 7, Oskar Sunnefeldt 4, Tobias Møller 4.

Udvisning: SDR 4, TTH 7.

Tilskuere: 738 i Brogager Sparekassen Skansen, Sønderborg.

Og dog. Han så noget positivt, da man i kampens slutning gik frem i et 5-1 forsvar, men der var hullet til hjemmeholdets føring blevet for stor.

- I bagklogskabens lys skulle vi måske have prøvet 5-1 forsvaret lidt tidligere, men det er altid en svær balance, siger Søren Hansen.

Annonce

Aldrig væk

I nederlagets stund var der dog også et lille lys i mørket. I hvert fald hæftede Magnus Bramming sig ved, at man på en kollektiv offday aldrig blev kørt over.

- Det vi kan tage med herfra, er at selv om vi spillede dårligt, så er vi stadigt med hele vejen gennem kampen og havde muligheden for point, hvis vi havde været lidt dygtigere til at score på vores chancer. Den kvalitet skal man have, hvis man vil spille med i toppen, og så skal vi bare have fundet ud af, hvordan vi så også vinder, selv om vi bliver fanget på en dårlig dag, siger fløjspilleren.

Næste chance for at få point på kontoen er torsdag, hvor Skanderborg kommer på besøg i Gråkjær Arena.


Jeg synes vi skal være bedre end det her. Hvis vi vil være et tophold, og det mener vi jo selv vi skal være, skal vi have kvaliteten til, at vi stadigtvæk får point med hjem, selv om vi ikke rammer dagen.

Magnus Bramming.
Annonce
Annonce
Danmark

Her er de nyeste corona-tal

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce