Annonce
Debat

Naturkraft: Nu står det der, og noget må gøres. Jeg har et par forslag

Nu står der et stort N som klatretårn/fugletårn - hvad med at lave hele navnet NATUR KRAFT? forslår debattøren. Arkivfoto: Mads Dalegaard

Læserbrev: Naturkraft?? Ja det er unægtelig et godt spørgsmål.

Det var en uhyre interessant artikel med Peter Sand i Dagbladet forleden, endelig fik vi som sagesløse skatteborgere sandheden om, hvor galt det kan gå, når det offentlige vil drive kommerciel virksomhed, som jeg hele tiden har undret mig over er lovligt.

Nu erkender viceborgmester Søren Elbæk også, at det ikke kun er covid-19, der er årsagen til det ringe besøgstal, her er jeg fuldstændig enig, men hvad skal der til for at ændre det? Ja det er et godt spørgsmål. Nye tiltag er der ikke råd til, men er der råd til at lade være?

Annonce

Nu står det der, og vi er blevet oplyst om, at det er kommunen, det hænger på? Så må der jo gøres noget? For det første tror jeg, der skal en ny ledelse til. Peter Sand var nok dygtig til at skrabe de 300 millioner til (desværre), for at planen kunne realiseres. Det, der er brug for, er en, der har erfaring fra oplevelsesindustrien.

Borgmesteren vil, at vi skal tale stedet op... Hvordan forestiller du dig det, når vi som skatteborgere kan se, hvordan det går?

Nu står det der, og noget må gøres. Jeg har et par forslag, som ikke koster alverden.

Hvis vi skal have medejerskab, kunne det være en mulighed at invitere kommunens borgere på gratis besøg (vi har betalt over skatten) her uden for sæsonen, og giv dem et spørgeskema, hvor de kan komme med input, ros og ris, det kunne give lidt medejerskab og hermed positiv omtale. I højsæsonen kunne man jo lave langtidsparkering for turister, der besøger Ringkøbing, og tilmed en fordelagtig familiepris til Naturkraft? Der er foreslået shuttlebus - der kører jo rute 580 lige forbi, og de kører næsten tomme frem og tilbage i skolernes ferier. Den kunne jo vende ind forbi, og så lave tretimers parkering i Ringkøbing, så løser man en del af parkeringsproblemet i byen?

Nu har jeg jo en baggrund inden for turismen og det, der nok har undret mig mest, er, at det ser mildest talt herrens ud når man kører forbi, ja det ligner mest en forlystelsespark, der er ved at gå fallit. Jeg siger det, fordi det jo er en unik placering, stedet har, og der kommer potentielle kunder forbi hver lørdag på vej til sommerhus. Det skal jo være så spændende at se på udefra, at det kommer på to do-listen. Nu står der et stort N som klatretårn/fugletårn - hvad med at lave hele navnet NATUR KRAFT? Så vil man nok lige kigge en ekstra gang, og måske ville det få de forbipasserende til at undersøge det, når de kommer frem til deres sommerhus?

For det første tror jeg, der skal en ny ledelse til.Annonce
Holstebro

Forældre i tvivl om vaccination af deres børn: - Vi vakler simpelthen sådan, om vi skal eller ikke skal

Danmark

Lørdagens coronatal: 3744 nye smittetilfælde og 13 dødsfald

Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

TTH tabte for femte gang i seks kampe: - Det var langt under det niveau, vi skal have

Sport For abonnenter

Videoanalyse og liveblog: TTH tabte på udebane til oprykkerne fra Skive

Holstebro

26-årig fængslet for at trække køkkenkniv, sætte den mod nakken af en person og sige: 'I will fucking kill you'

Erhverv

Tre butikker ser tilbage på Black Friday og frem mod en hverdag med mundbind: Det værste er faktisk de ting, vi begynder at have i restordre

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

Holstebro For abonnenter

Byrådets længst siddende medlem røg ud, og det er glædeligt

Leder For abonnenter

Lad det blive ved pas og mundbind - den sunde fornuft kan sagtens klare resten

Vestjylland For abonnenter

Kronprinsen og fodboldstjernerne går i tøj fra Ringkøbing: Frederik og Casper sælger eksklusive jakker til de kendte

Kollegaer slækker på hygiejnen: Fagforening efterlyser mere 'corona-politi'

Holstebro

26-årig anholdt for at gribe køkkenkniv og true tre personer på livet, da de bad ham skrue ned for musikken

Struer For abonnenter

De skiltes som uvenner, men efter 82 år er de igen de bedste venner på plejehjemmet: - Jeg blev sgu sur, da han sagde, at jeg lugtede af ko

forside For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Nordvestjylland

Annonce