Struer

Var ellers så glad for den gode, faste plads: Naboens vanvidskørsel ved at drive ham væk

Søren Jørgensen var glad for, at der blev sat forhindringer op ved indkørslen til pladsen. Men indgrebet blev for meget for nogle af naboerne, og bestyrelsen vil nu løse probelmerne på pladsen med bedre skiltning og et panoramaspejl, hvor man i dag kører rundt om et hjørne i blinde. Foto: Morten Stricker
Søren Jørgensen og hans familie har overvejet at droppe deres ellers så gode plads på Venø Klit Camping efter at en af naboerne kørte hen over deres tre-årige søns cykel i 2018.

Venø: Venø Klit Camping havde en forrygende sæson i 2018, men for en af fastliggerne blev idyllen brudt, da hans tre-årige søn var tæt på at blive kørt over af en af de andre faste gæster på pladsen.

- Han kom ræsende i sin store firehjulstrækker og kørte hen over min tre-årige søns cykel. Det var kun et par minutter siden, vores søn havde siddet på den, så vi tør simpelthen ikke blive her. Vi er ellers glade for at være og har haft en fast plads på campingpladsen i seks år, fortæller Søren Jørgensen.

Nu er bestyrelsen for den forening, der overtog ansvaret for at drive campingpladsen videre, da Kristian Kjær købte den af de tidligere ejere i 2010, så kommet Søren Jørgensen til undsætning.

For Søren Jørgensen lyder det også oplagt at gøre noget.

- Men det er ikke helt så nemt, når vi driver campingpladsen som en forening, forklarer formanden for Venø Klit Campings bestyrelse, Arne Nicolajsen.

- Hvis vi havde en campingfatter, der kunne gå rent ind og sætte grænser for, hvordan man skulle opføre sig på pladsen, var det meget nemmere, konstaterer han.

I løbet af sommeren i 2018 blev det imidlertid så grelt med en af Søren Jørgensens naboer på pladsen, at bestyrelsen er blevet enige om at give ham en advarsel.

Hans hensynløse kørsel på pladsen blev for meget for alle hans naboer.

Søren Jørgensen står ikke alene med sin klage og sit ønske om at få sat bomme eller andre forhindringer op for at kunne forhindre, at det går helt galt.

Hans påkørsel af den trehjulede cykel ved Søren Jørgensens faste matrikel på pladsen var ikke det eneste tilfælde i 2018.

- Det var helt vildt. Han kørte også ind i flere fortelte, og da en af de andre påtalte hans kørsel, fortsatte han bare med hjulspin op over bakken, så han skulle have haft det røde kort med det samme, mener Søren Jørgensen.

Nu er det så endt med en advarsel.

- Vi havde møde i lørdags, og vi fik en undskyldning, fortæller bestyrelsesformanden, Arne Nicolajsen.

- Det må bare ikke ske igen. Vi får sat nogle flere advarselsskilte op, og vi får også sat et panoramaspejl op henne ved et hjørne, hvor det kan være svært at se, hvad der sker på vejen, forklarer han og forsikrer, at bestyrelsen vil gribe ind og forhindre, at der bliver kørt vildt på pladsen igen i år.

Hvis vi havde en campingfatter, der kunne gå rent ind og sætte grænser for, hvordan man skulle opføre sig på pladsen, var det meget nemmere.

Arne Nicolajsen, formand, Venø Klit Camping

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ældre frivillige giver gratis, gode råd: - Det er ikke hensynsfuldt, når man lægger granitsten mellem fliser i fortov

Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Danmark

DMI varsler lokale skybrud og torden: Se om det rammer dit område

Holstebro

Efter uheld på Holstebromotorvejen: Begge spor igen farbare

Holstebro

Efter udvalgsmøde: Seks husejere i Halgård skal lave ændringer

Portræt For abonnenter

Datter og barnebarn lokker mormor nordpå

Holstebro

Køkkenproducent skruer op for blusset i Sverige

Holstebro

Patienters tilfredshed med helikopterhjælp er helt i top

Annonce