Annonce
Håndbold

Nørgård stopper i Mors-Thy: Jeg ved ikke, om der er mere håndbold i mig

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og om der er mere håndbold i mig - det må tiden vise, siger Søren Nørgård. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Langtidsskadede Søren Nørgård har spillet sin sidste kamp for Mors-Thy Håndbold og stopper i klubben, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Den tidligere ligatopscorer ved ikke, om det bliver det endelige punktum for håndboldkarrieren.

Mors: Den tidligere TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold-spiller Søren Nørgård stopper i Mors-Thy Håndbold ved udgangen af denne sæson.

Anføreren har været igennem en større skulderoperation, som har gjort ham ukampdygtig for resten af denne sæson, og dermed har Søren Nørgård også spillet sin sidste kamp i klubben. Han skiftede i 2018 fra Lemvig-Thyborøn til Mors-Thy.

- Søren Nørgård har på ganske kort tid spillet og charmeret sig ind hos alle i og omkring Mors-Thy Håndbold, og han har været en glimrende leder på sin egen stilfærdige, men slagkraftige facon. Det er brandærgerligt, at det er en skade, som sætter en stopper for Nørgårds tid i Mors-Thy Håndbold, siger sportschef Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse.

Annonce

Endeligt stop?

For den 31-årige fløjspiller bliver det et kedeligt exit i Mors-Thy Håndbold, uden at kunne bidrage til spillet på banen.

- Jeg har været glad for at være i klubben. Mine to sæsoner har været vidt forskellige og spændende på hver deres måde, og især den nuværende sæson går jo helt fantastisk. Jeg var sindssygt stolt over at blive udnævnt til holdets anfører, og jeg havde glædet mig til at udfylde den rolle, og det er klart, at min skade, en operation og en lang pause er en bet i forhold til både mine og klubbens planer, siger Søren Nørgård.

Ved siden af håndbolden driver Søren Nørgård auktionsplatformen Odendo. Kombinationen af skaden, alderen og travlhed med Odendo gør, at han endnu ikke tør spå om den tidligere ligatopscorer har spillet sin sidste håndboldkamp på topplan.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og om der er mere håndbold i mig - det må tiden vise, slutter Søren Nørgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De svedte for at bekæmpe kræft

Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Kultur

Samarbejder om mytisk udstilling med verdens største museum: - Deres toiletfaciliteter er større end Holstebro Museum

Annonce