Annonce
Håndbold

Nørgård stopper i Mors-Thy: Jeg ved ikke, om der er mere håndbold i mig

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og om der er mere håndbold i mig - det må tiden vise, siger Søren Nørgård. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Langtidsskadede Søren Nørgård har spillet sin sidste kamp for Mors-Thy Håndbold og stopper i klubben, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Den tidligere ligatopscorer ved ikke, om det bliver det endelige punktum for håndboldkarrieren.

Mors: Den tidligere TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold-spiller Søren Nørgård stopper i Mors-Thy Håndbold ved udgangen af denne sæson.

Anføreren har været igennem en større skulderoperation, som har gjort ham ukampdygtig for resten af denne sæson, og dermed har Søren Nørgård også spillet sin sidste kamp i klubben. Han skiftede i 2018 fra Lemvig-Thyborøn til Mors-Thy.

- Søren Nørgård har på ganske kort tid spillet og charmeret sig ind hos alle i og omkring Mors-Thy Håndbold, og han har været en glimrende leder på sin egen stilfærdige, men slagkraftige facon. Det er brandærgerligt, at det er en skade, som sætter en stopper for Nørgårds tid i Mors-Thy Håndbold, siger sportschef Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse.

Annonce

Endeligt stop?

For den 31-årige fløjspiller bliver det et kedeligt exit i Mors-Thy Håndbold, uden at kunne bidrage til spillet på banen.

- Jeg har været glad for at være i klubben. Mine to sæsoner har været vidt forskellige og spændende på hver deres måde, og især den nuværende sæson går jo helt fantastisk. Jeg var sindssygt stolt over at blive udnævnt til holdets anfører, og jeg havde glædet mig til at udfylde den rolle, og det er klart, at min skade, en operation og en lang pause er en bet i forhold til både mine og klubbens planer, siger Søren Nørgård.

Ved siden af håndbolden driver Søren Nørgård auktionsplatformen Odendo. Kombinationen af skaden, alderen og travlhed med Odendo gør, at han endnu ikke tør spå om den tidligere ligatopscorer har spillet sin sidste håndboldkamp på topplan.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og om der er mere håndbold i mig - det må tiden vise, slutter Søren Nørgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
TTH Herrer

Skjern snupper bagspiller i TTH

Leder For abonnenter

Den bedste vaccination

75 år er lang tid. Det er en menneskealder - og mere skal der måske ikke til, for at glemslen om Holocausts rædsler slår igennem. I går var det 75 år siden, at russiske soldater befriede Auschwitz, og ingen længere kunne benægte det vanvid og massemord, som tyskerne havde sat i system på Europas jøder. I dag ser vi over hele Europa desværre nye angreb på jøder. Vi har set det senest i Danmark, hvor en jødisk kirkegård i Randers er blevet vandaliseret, og hvor jødiske medborgere har fået sat gule stjerner på deres postkasser. Der er naturligvis langt fra manglende respekt og hærværk fra historieløse højreradikale til nye koncentrationslejre. Men den antisemitisme, som man skulle tro, verden for evigt var blevet vaccineret mod med Anden Verdenskrig, trives desværre stadig. Det gør den i Danmark, og det gør den ude i verden. I et indlæg i nyhedsmagasinet Der Spiegel advarer den tyske udenrigsminister, Heiko Maas, ligefrem om, at fornærmelser og angreb på jøder er blevet dagligdags forekommende, og at næsten hver anden jøde i Tyskland har overvejet at forlade landet. Truslen mod den jødiske befolkning kommer mange steder fra. Den kommer fra højreradikale, den kommer fra muslimer, og den er sågar tidligere også set komme fra venstrefløjen, hvor man har sympatiseret med og økonomisk støttet grupperinger, der mest af alt ønskede staten Israel opløst. I alt seks millioner jøder blev myrdet under Anden Verdenskrig. Langt de fleste i udryddelseslejre som Auschwitz, der lå i det sydlige Polen. Og når antisemitismen viser sit grimme ansigt igen, så er det ikke kun et problem for den jødiske befolkning. Den er vores alles problem. Den viser, at vi ikke lært en dyt af historien, at vi stadig er nødt til at minde om rædslerne fra koncentrationslejrene, og hvad galoperende vanvid kan føre til. 75-året for befrielsen af Auschwitz og enden på Holocaust er en glimrende lejlighed til at genfortælle historien - og minde hinanden om, at den bedste vaccination mod gentagelse af fortidens dumheder og den stigende antisemitisme er at huske fortiden.

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Annonce