Annonce
Håndbold

Nørgård stopper i Mors-Thy: Jeg ved ikke, om der er mere håndbold i mig

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og om der er mere håndbold i mig - det må tiden vise, siger Søren Nørgård. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Langtidsskadede Søren Nørgård har spillet sin sidste kamp for Mors-Thy Håndbold og stopper i klubben, når hans kontrakt udløber efter denne sæson. Den tidligere ligatopscorer ved ikke, om det bliver det endelige punktum for håndboldkarrieren.
Annonce

Mors: Den tidligere TTH Holstebro og Lemvig-Thyborøn Håndbold-spiller Søren Nørgård stopper i Mors-Thy Håndbold ved udgangen af denne sæson.

Anføreren har været igennem en større skulderoperation, som har gjort ham ukampdygtig for resten af denne sæson, og dermed har Søren Nørgård også spillet sin sidste kamp i klubben. Han skiftede i 2018 fra Lemvig-Thyborøn til Mors-Thy.

- Søren Nørgård har på ganske kort tid spillet og charmeret sig ind hos alle i og omkring Mors-Thy Håndbold, og han har været en glimrende leder på sin egen stilfærdige, men slagkraftige facon. Det er brandærgerligt, at det er en skade, som sætter en stopper for Nørgårds tid i Mors-Thy Håndbold, siger sportschef Henrik Hedegaard i en pressemeddelelse.

Annonce

Endeligt stop?

For den 31-årige fløjspiller bliver det et kedeligt exit i Mors-Thy Håndbold, uden at kunne bidrage til spillet på banen.

- Jeg har været glad for at være i klubben. Mine to sæsoner har været vidt forskellige og spændende på hver deres måde, og især den nuværende sæson går jo helt fantastisk. Jeg var sindssygt stolt over at blive udnævnt til holdets anfører, og jeg havde glædet mig til at udfylde den rolle, og det er klart, at min skade, en operation og en lang pause er en bet i forhold til både mine og klubbens planer, siger Søren Nørgård.

Ved siden af håndbolden driver Søren Nørgård auktionsplatformen Odendo. Kombinationen af skaden, alderen og travlhed med Odendo gør, at han endnu ikke tør spå om den tidligere ligatopscorer har spillet sin sidste håndboldkamp på topplan.

- Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske, og om der er mere håndbold i mig - det må tiden vise, slutter Søren Nørgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce