Annonce
Struer

Næsten 500 har allerede købt billet til stor klassefest på Thyholm Skole

Plakat.

En pige forlod Thyholm Skole efter 7. klasse i 1945. Hun er nu en ældre dame, men hun har købt billet, så hun kan være med til den store klassefest 14. september.

Thyholm: Styregruppen for festen på Thyholm Skole 14. september er begejstrede for den store tilslutning til Store Klassefest.

Lige nu er 492 billetter solgt, og mange har ringet for at skaffe kontakt til gamle klassekammerater.

For de indviede er topscorerne årgang 02a med 13 tilmeldte og 80a også med 13 tilmeldte. Det er også fantastisk, at lige nu er 24 tilmeldte, der forlod skolen eller gik i 8. årgang før 1963. Herunder en meget frisk dame, der personligt købte billet i Midtpunktet og her kunne fortælle, at hun forlod skolen efter 7. klasse tilbage i 1945.

- Vi har taget munden fuld, siger de i styregruppen, for i modsætning til de tidligere store klassefester inviterer vi denne gang alle, der har gået på centralskolen i Hvidbjerg til og med 8. årgang 2003. - Vi vil også gerne se dem, der i sin tid gik ud af 7. for at komme på en arbejdsplads eller en erhvervsuddannelse. De har ikke tidligere været på listerne, men de er lige så meget klassekammerater som afgangseleverne op gennem tiderne.

De ældre årgange, det vil sige årgangene fra før 1963, må hjælpe hinanden med at finde klassekammeraterne, og vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at finde relevante lister på Egnshistorisk Arkiv, som har en masse gamle protokoller og udklip, lover de i styregruppen.

Annonce

Menuen er på plads

Menuen er nu aftalt med Tambohuse Kro, og så ved vi, at vi er i de bedste hænder. Imponerende at skulle servere for 1200 gæster på én gang! Men kroen skal nok klare det, siger de fortrøstningsfuldt i styregruppen.

For at det store arrangement kan lykkes, er der behov for et stort antal frivillige, også dagen før og dagen efter.

Gruppen vil kontakte en række foreninger og bede dem om hjælp. Skulle festen give et overskud, vil det blive ført ud til foreningerne som tak for hjælpen.

Store Klassefest har sin egen hjemmeside, og man kan også gå ind på Midtpunktet Thyholm for at købe billetter til festen.

Sidste chance er stadig 1. juni - men det går stærkt.

På hjemmesiden bliver det muligt at følge med i deltagerantallet for hver årgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Spritbilist: I får aldrig mine nøgler

Leder For abonnenter

Det er til glæde vendt

Da amerikanske FMC overtog Cheminova i 2014, fulgte nogle år, hvor medarbejder-antallet blev reduceret kraftigt. Amerikanerne lavede nyt hovedsæde for sine europæiske aktiviteter på Sjælland. Udmærket for Danmark, men rigtig skidt for Lemvigegnen, som i årene efter overtagelsen måtte konstatere, at det meget store og for kommunen vigtige antal såkaldte videnarbejdspladser på Cheminova forsvandt. Anlægget blev et produktionsanlæg uden forskningsafdeling med meget mere, og derudover har man også set antallet af medarbejdere i produktionen skrumpe. Vi skal ikke lang tid tilbage, før der på Lemvigegnen begyndte at brede sig en tvivl, om amerikanerne på sigt også ville satse på afdelingen på Rønland, eller man ville flytte produktionen og dermed lukke egnens største private arbejdsplads ned med de følgevirkninger, det ville have. Nu får melodien tilsyneladende en helt anden positiv melodi. Vi kan i dag afsløre, at FMC har planer om at etablere et anlæg, der omregnet til danske kroner ligger på omkring en halv milliard kroner at bygge. Og 300 skal arbejde på at etablere produktionsanlægget. Nu skal det selvfølgelig siges, at på Rønland vil man ikke bekræfte, at det er korrekt. Man vil ikke udtale sig om noget, der ikke er besluttet endeligt. Men vi observatører kan jo så også bemærke, at det ikke bliver kontant afvist. Rygterne kører, og der tages ikke til genmæle. Meget tyder på, der er noget reelt om snakken. Det er beviset på, at FMC ikke blot har en fremtidig plan med Cheminova, hvilket man jo også i dag bekræfter, man har. Det slukker også tidligere tiders pessimisme om, at man kunne risikere, at der lukkes ned. Det er en meget velkommen nyhed, som har stor betydning for Vestjylland og for beskæftigelsen i fremtiden. Det fremgår ikke noget om antal arbejdspladser i forbindelse med et nyt anlæg. Men under alle omstændigheder vil det skabe aktivitet og beskæftigelse både på virksomheden og hos underleverandører til gavn for hele egnen.

Annonce