Annonce
Kultur

Næste topnavn klar til Haze Over Haarum: Nik & Jay kommer til Harboøre

Nik & Jay bliver et af topnavnene på næste års Haze Over Haarum. Arkivfoto: Mette Mørk
Harboøre bliver første stop på populær duos sommerturne
Annonce

Harboøre: Musikfestivalen Haze Over Haarum kan nu sætte endnu et navn øverst på plakaten til næste års festival. Det bliver popduoen Nik&Jay, der kommer til Harboøre for at give koncert.

Ifølge en pressemeddelelse spiller duoen i Harboøre fredag 12. juni.

- Det er et af de største danske navne, der findes for tiden. Da de spillede på Smuk Fest i Skanderborg tidligere i år, var det ét af de bands, der havde trukket flest publikummer til den store scene, siger Gunnar Skytte fra festivalens musikudvalg.

Det bliver tredje gang, Nik&Jay skal spille på den store scene ved Haze Over Haarum. Første gang var i 2011, mens de senest var på besøg i 2017. Koncerten på 2020-udgaven af Haze Over Haarum bliver samtidig indledningen på duoens sommerturne, der består af i alt 11 koncerter, oplyser festivalen.

Nik&Jay har været en del af den danske musikscene siden 2002, hvor deres første album udkom, og siden har de vist sig som ét af de bedst sælgende danske navne. Blandt deres bedst kendte numre er Boing Boing, Novembervej og En Dag Tilbage. I 2019 har duoen arbejdet med et koncept, hvor de har udgivet en ny single hver måned.

I løbet af foråret er duoen også på turne, hvor de hovedsageligt optræder med akustisk materiale.

Ud over Nik&Jay har Haze Over Haarum tidligere annonceret L.O.C., Malurt, Ude Af Kontrol, Medina, Poul Krebs, Jung, Martin Jensen, Rasmus Bjerg samt Shaka Loveless blevet offentliggjort til næste års festival, der afvikles 11.-13 juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: 2,2 millioner danskere får nu 1000 kroner hver

Annonce