Annonce
TTH Holstebro

Når Bramming går på banen næste gang, begynder jagten på direktøren for alvor

Magnus Bramming havde en god aften, da TTH Holstebro kværnede Skanderborg i ligaen, inden de to hold mødes i pokalsemifinalen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Magnus Bramming spillede en stor kamp, da TTH Holstebro stensikkert besejrede Skanderborg. Fløjspilleren kravlede op ad topscorerlisten og op ad kamprekordslisten, hvor han nu blot mangler at passere TTH-direktør John Mikkelsen på førstepladsen.
Annonce

Holstebro:  TTH Holstebro viste ingen nåde, da Skanderborg blev sendt hjem med et klart nederlag torsdag aften.

Især i 2. halvleg bragede holdet løs mod et Skanderborg-mandskab, som i hvert fald har fået noget at tage stilling til, inden de to hold mødes i pokalsemifinalen i næste uge.

En af dem, som de skal tage stilling til, er Magnus Bramming. Fløjspilleren havde en af de aftener, man efterhånden har set en del af i Gråkjær Arena, hvor stort set alt lykkedes for ham.

Med ni mål på ti forsøg toppede han topscorerlisten i opgøret, som også markerede, at han nu blot er én placering fra at toppe en anden liste. Nemlig listen for flest spillede kampe for TTH Holstebro.

Med sin optræden i torsdagens kamp deler han nu 2. pladsen med Søren Tau. Begge har spillet 359 kampe. Der er stadig et stykke op til TTH-direktør John Mikkelsen med 404 kampe, men Bramming har med sin femårige forlængelse inden denne sæson givet sig selv gode betingelser for at nappe rekorden.

- Det havde jeg faktisk ikke tænkt over, men vi har en liste ude i vores spillerrum, og der skal jeg da lige have fortalt John (Mikkelsen, red), at jeg skal op over Tau, siger Magnus Bramming.

Annonce

Skal gå forrest

Han er glad for de år, han har haft i klubben, og at han har kunne overbevise de forskellige trænere om, at han skulle have tjansen som førstevalg.

- Det bliver nok svært at nå rekorden i den her sæson, men det er da helt klart noget jeg vil gå efter, og den ville være rigtig sjov at få, siger Magnus Bramming.

Det har været minimalt, hvor ofte han har måtte sidde ude med skader og lignende, siden han kom til klubben i 2012 fra Nordsjælland.

Det slog gnister, da Christoffer Cichosz og Søren Hansen havde en ophedet diskussion om forsvarsspillet i 2. halvleg. - Det er dejligt, når vi kan mærke hinanden, lød det efter opgøret fra cheftræneren. Foto: Johan Gadegaard

- Jeg har haft et par forstuvninger og nogle enkelte røde kort, men jeg har heldigvis kunne undgå at sidde ude i længere perioder, siger Magnus Bramming.

En kontinuitet, som er værdsat af cheftræner Søren Hansen. Som i øvrigt selv spillede med Bramming, da han var spiller i TTH Holstebro.

- Han er sådan en, der skal gå forrest for os. Der er ingen nemme steder for Magnus at spille, og han skal præstere stabilt over en hel sæson og sætte høje krav til sig selv, lyder det fra Søren Hansen.

Annonce

Generalprøve

Man siger, at en dårlig generalprøve giver en god premiere. Torsdagens generalprøve mod Skanderborg var alt andet end dårlig, og det bliver også en mental prøvelse at skulle møde østjyderne igen allerede lørdag den 26. september.


Det er en helt anden type kamp sådan en pokalkamp, og vi har ikke publikum i ryggen, som vi havde her til aften.

Søren Hansen, TTH-træner.


- Jeg havde været mere bekymret, hvis ikke vi havde Rhein-Neckar Löwen inden (Europa League-kvalifikationskamp, som spilles tirsdag, red). Jeg tror, det er godt for os, at vi lige skal forberede os på en anden kamp, inden det hedder Skanderborg igen, siger Søren Hansen.

Kampen i tal

TTH Holstebro - Skanderborg Håndbold 34-27 (18-14)

Håndboldligaen, 4. spillerunde

Stillinger undervejs: 3-3, 6-5, 9-7, 12-10, 15-12, 18-14, 20-18, 22-19, 28-20, 28-21, 31-22, 34-27.

Mål, TTH: Magnus Bramming 9, Kay Smits 4, Johan Meklenborg 4, Nikolaj Enderleit 4, Odinn Rikhardsson 4, Jonas Porup 3, Jesper Munk 2, Aaron Mensing 2, Tobias Bay 1, Jeppe Hauskov 1.

Topscorere, SKB: Morten Balling 7, Marcus Mørk 3, Cornelius Kragh 3, Hakun Teigum 3.

Udvisninger: TTH 2, SKB 4.

Tilskuere: 946 i Gråkjær Arena.

Han lægger samtidig ikke skjul på, at det bliver et helt andet opgør.

- Det er en helt anden type kamp sådan en pokalkamp. Og vi har ikke publikum i ryggen, som vi havde her til aften, siger Søren Hansen.

For kampen markerede nemlig også tilbagevenden for de nogenlunde normale tilstande, hvor der måtte komme flere folk i hallen. Noget der blev sat pris på inde på banen.

- Det gjorde en forskel med de 1000 tilskuere. Det var rigtig dejligt at få den fornemmelse igen. Det var en af årsagerne til, at vi fik Skanderborg til at se dårligere ud, end de er, siger Magnus Bramming.

Tirsdagens kamp mod de tyske giganter fra Rhein-Neckar Löwen har kampstart klokken 18.45

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce