Annoncørbetalt indhold

Nå i mål med projekterne i hjemmet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdAnnonce

Der er i dag mange, der kaster sig ud i nogle spændende projekter i hjemmet. Det er især noget, der skyldes populariteten med DIY, som vinder større og større indpas. Det vil sige, at det i dag er blevet in at klare alt selv og dermed selv at finde de nødvendige løsninger – også selvom de måske får lidt skønhedsfejl.


Det at have et hobbyrum, et sted til kreativitet, et værksted fyldt med værktøj eller måske en garage fyldt med udstyr er således noget, der i dag foretrækkes i de danske hjem.


Mange mænd især er vilde med hobbyprojekter i værkstedet, garagen og skuret

Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, så ved du alt om, hvor vigtigt det er at have det helt rette udstyr, uanset hvad det er for et projekt, du har kastet dig ud i. Det er nemlig sådan, det sikres, at du når bedst i mål, og at det kommer til at foregå ikke bare hurtigt og let, men også på den mest sjove måde.


Udstyret er nemlig din hjælpende hånd, og derfor er det noget, som du ikke bør gå på kompromis med. Og det gælder også udstyret til hobby-manden, der elsker at bruge tid med sit værktøj.


Derfor bør der i enhver værktøjskasse også være en excentersliber i høj kvalitet

Og der findes rigtig meget forskelligt udstyr, der kan gøres brug af, hvorfor det kan være svært at finde frem til lige præcis det, man får størst glæde af. Derfor handler det om at afveje ønsker, krav og behov og dermed gøre sig de bedste investeringer i forhold til de projekter, man kaster sig ud i.

Særligt er der dog mange, der finder en excentersliber særdeles brugbar. Her er der nemlig tale om et stykke værktøj i den absolut bedste kvalitet, som kan bruges til en række forskellige ting.


Du kan opnå både grove og fine resultater på store såvel som små flader

Med excentersliberen er der tale om en mellemstørrelse slibemaskine, der primært fungerer via cirkulære slibeskiver eller sliberondeller, som de også kaldes. Det er derfor en alsidig maskine, der kan bruges til polering, hvad end resultatet skal være grovt eller fint. Der er bare behov for det rette udstyr, men den er også ideel, hvis det er en omgang deltaslibning, du skal igennem.

Derfor kaldes excentersliberen også for rystepudserens storebror – hvad end der er tale om store eller mindre overflader, der skal poleres.Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.