Annonce
Holstebro

Musikteatret åbner igen med tre koncerter

Mads Langer bliver et af de første navne Musikteatret kan præsentere koncert med efter genåbning efter coronanedlukningen.
Annonce

Holstebro: Medarbejderne har været sendt hjem og udstyret har samlet støv. Der har været næsten helt slukket i Musikteatret siden coronakrisen lukkede landet ned. Men i starten af august bliver der åbnet op igen.

For nu har Musikteatret sat billetter til salg til udendørskoncerter den 6., 7. og 8. august.

- Der er loft over på 500 per koncert, så vi forventer udsolgt ret hurtigt, siger Anders Jørgensen, direktør i Musikteatret, der understreger, at der vil blive god "luft" mellem publikum, så coronareglerne kan blive overholdt.

De tre koncerter bliver med Barbara Moleko og Claus Hempler, Mads Langer og Tim Christensen, og udover det faktum, at koncerterne bliver afholdt udendørs - på Teaterpladsen, så er det unikke, at billetterne bliver billigere end normalt.

- Ved at få del i den her sommerpakke fra Christiansborg, der betyder at vi kan få halvdelen af billetprisen refunderet af staten, kommer billetterne eksempelvis til at koste 200 i stedet for 400 kroner, siger Anders Jørgensen.

Direktøren regner ikke med, at de tre koncerter rent omsætningsmæssigt vil hive det helt store hjem:

- Det er ikke noget, vi kommer til at tjene på. Det er vores måde at forsøge at komme tilbage på sporet på, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce